Sergi Parés porta aires nous al Nàstic

El director esportiu grana presenta el seu projecte a socis i accionistes. La propera setmana el club anunciarà 4 o 5 fitxatges i al Nou Estadi volen “sentiment de pertinença”

JORDI MESTRES @jordimestres7

L’etapa del Nàstic de Tarragona a Segona B ja ha començat. El binomi Bartolo-Parés liderarà la vessant esportiva del club grana. Tots dos van fer una feina molt competent al Reus Deportiu i ara tornen a estar junts a l’etern rival. Parés va ser presentat en un acte que va tenir una bona posada en escena, en la que va mostrar les línies mestres del seu projecte esportiu. Han sonat noms com Juanto Ortuño, Ginard, Yeray, Albarrán o Goldar. També Agus Medina. La propera setmana començarà la ronda de presentacions al Nou Estadi.

“El punt de partida del nou projecte esportiu són les persones”, comentava un Sergi Parés que té clar quin ha de ser el full de ruta del Nàstic: “El model de joc l’hem d’aplicar a totes les categories del club, des del primer equip a la base”. El nou director esportiu vol gestar una estructura de club que vagi des dels benjamins fins al primer equip, passant per la Pobla de Mafumet.

“Tenim un entrenador top que domina totes les facetes. Xavi Bartolo és el millor entrenador possible”, declarava Parés envers el nou inquilí de la banqueta grana. Tan Parés com Bartolo són ex jugadors del Nàstic, gent de casa que té clar com fer reaccionar un equip que no ho ha passat bé els últims tres anys: “Hem de tenir molt clar el puzzle que tenim per poder substituir les peces quan faci falta. Amb paciència però hem de construir tots junts.”