Sergi Arranz: “Ni jo mateix sé on jugaré”

Sergi Arranz, un dels eterns golejadors del futbol català, segueix analitzant el seu futur –”ni jo mateix sé on jugaré”- encara que té contracte per dos anys més amb el Terrrassa. Ho vol tothom (normal) perquè el gol és el bé més desitjat

És la imatge habitual del golejador figuerenc Sergi Arranz // FOTO: Terrassa FC

És la imatge habitual del golejador figuerenc Sergi Arranz // FOTO: Terrassa FC

@ManuelSeguraM

Els seus gols avalen una trajectòria estel·lar encara que el primer, és la seva professió d’odontòleg, així ho ha declarat sempre Sergi Arranz, el davanter més desitjat del futbolcat, ja que Carlos Cano, Javi López i Noah tenen destí.

El davanter figuerenc, que té contracte fins al 2023 amb el Terrassa, manté diferents negociacions amb diversos equips perquè no seguirà com a egarenc en confirmar-se que els de Jordi López entrenaran en horari matinal.

Olot, com reconeix el tècnic (i amic personal del tècnic Albert Carbó), L‘Hospitalet (també manté bona relació personal amb l’entrenador Cristian García) i Sant Andreu, entre molts, són opcions futuribles.

SERGI ARRANZ I EL SEU FUTUR

Una cosa és invariable en aquest golejador de 31 anys que, temporada rere temporada, només fa que marcar gols i ho va fer des que es va iniciar a la FE Figueres i després pels clubs que va passar. Figueres, Peralada, Palamós, Montcada (això deia un llunyà 2013 a Futbolcatalunya), Horta, Cerdanyola, Martinenc, Horta i Terrassa.

Arranz, que ha de compaginar feina i futbol, haurà de resoldre aquesta incògnita aviat. “Aquesta setmana vinent, crec, ho decidirem; sempre, primer està el treball i després el futbol”, comenta un home dedicat a la seva professió i a la seva altra passió. “Ni jo mateix sé on jugaré, de veritat”, afegeix. És qüestió, per tant, d’esperar.

GOLEJADORS COL·LOCATS

La veritat és que Arranz és la gran peça pendent dels golejadors de Tercera després dels fitxatges del Pichichi Carlos Cano (Vilassar-L’Hospitalet) i Javi López (Cerdanyola-Manresa). Aquests dos moviments s’uneixen a les confirmacions de Noah Baffoe per part del conjunt de Ferran Costa, Albert Martí i David Jiménez (Europa).