El golejador del Montcada, Sergi Arranz, contempla deixar el futbol

“Ara ens toca gaudir. Hem sortit amb les línies molt separades i mancats d’intensitat encara que, quan ha arribat el gol, els qui tenien pressa eren ells. El Ripollet ha intentat salvar-se però els falla el gol”, declara  a ‘Futbolcatalunya.com’ alhora que destaca el treball dels dos porters doncs “tant Dani Lledó com Gerard Pujol sempre ens salven gols i, si estem on estem no és pels nostres gols, sinó pel seu treball”.

Als seus 23 anys aquest gironí que ja va destacar en el Peralada i en el Palamós va recalar a Montcada per aquelles casualitats de la carrera. “Sí i, si no surt alguna cosa bé, no sé el que faré amb el futbol. Són coses que tinc al cap i cal pensar el que faig durant tot l’estiu”. Alguna cosa a tenir molt en compte: Sergi no ha deixat l’equip que dirigeix  per una raó que, desgraciadament, s’oblida amb molta rapidesa. “Jo no m’he anat perquè vaig donar la meva paraula i ara ens toca gaudir i intentar arribar el més amunt possible. Ja veurem la propera temporada. Una opció sempre serà deixar-ho. Em costa molt compaginar tot i viure lluny de casa influeix molt. En la vida cal marcar-se objectius i el meu és l’Odontologia”.

Atenció a les dades: “tinc la núvia a Barcelona” i “els meus pares sempre vénen a veure’m”. Per aquí potser la directiva que presideix Tato Sanchís  pot convèncer al seu golejador. “No em fixo en les classificacions de golejadors, prefereixo anar partit a partit. Aquí només s’enrecorden dels Pitxitxis quan marquen gols. Mira Alexis, que és un gran jugador, i és  molt fàcil criticar”.

FOTO: FUTBOLCATALUNYA.COM