Selu, un nou porter per a la ‘moguda’ porteria de l’Amposta

Baixes, ‘vist i no vist’, lesions… l’Amposta no guanya aquesta temporada per porters. Després de la lesió de Gerard, el club incorpora el meta de La Cava Selu. I ja en van cinc!

Selu, amb el president del CF Amposta, Jordi Pérez, a la seva presentació // CF AMPOSTA
Selu, amb el president del CF Amposta, Jordi Pérez, a la seva presentació // FOTO: CF AMPOSTA

Als darrers anys, la porteria de l’Amposta era sinònim d’estabilitat. I diem ‘era’, perquè en aquesta Lliga sembla la cabina dels germans Marx. Amb l’arribada de Selu Ruiz, hauran estat cinc els porters que hauran figurat a la plantilla, als quals s’hauria d’afegir el meta de l’Amposta B Josep Pous, qui s’ha assegut a la banqueta als darrers quatre partits.

Un cop tancada l’etapa de Diego Becerra al club, amb quinze temporades defensant la porteria ampostina, el club iniciava la temporadaamb el seu company de guants als darrers anys Àlex Iniesta i el jove Gerard Tomàs. A l’octubre va començar a canviar tot. El dia 4, Iniesta va ser expulsat amb vermella directa a un partit contra el Sant Ildefons que va acabar 0-5. Després de complir la sanció, l’encara entrenador de l’Amposta Antoni Teixidó va preferir seguir apostant per Gerard i el va deixar a la banqueta contra la Rapitenca. Va ser el darrer cop que Iniesta es va vestir de curt amb l’Amposta. Va marxar i posteriorment es va incorporar a l’Ulldecona.

També a principis d’octubre es produïa un moviment que es pot qualificar de vist i no vist. La mateixa setmana en què Iniesta complia sanció, el club del Montsià va incorporar un vell conegut, Raül Jiménez, qui va militar al club entre 2008 i 2010. El porter de Sant Carles de la Ràpita estava sense equip… però només es va quedar una setmana a l’entitat blanc-i-negra. Únicament es va vestir de curt al camp del Reddis, ocupant plaça a la banqueta mentre Gerard jugava de titular.

Selu, amb la samarreta que defensarà a partir d'ara // FOTO: CF AMPOSTA
Selu, amb la samarreta que defensarà a partir d’ara // FOTO: CF AMPOSTA

I mentre el jove Gerard defensava la porteria ampostina, amb Pous com a suplent, arribava el quart protagonista d’aquesta història sota pals. L’Amposta va apostar pel porter del Vinaròs Nacho Aguilar. Aquest meta, de 23 anys, ha estat el titular als dos darrers partits, tot just quan Gerard Tomàs s’ha lesionat. El seu debut serà recordat no només pel 6-2 que va encaixar, sinó perquè va ser el darrer partit d’Antoni Teixidó a la banqueta ampostina.

Ara, amb Beto Company, l’Amposta lluita per recuperar la calma a una de les porteries amb més moviment del futbol català als darrers temps i també remuntar el vol a la classificació buscant l’objectiu de la permanència del que parlava el seu president, Josep Pérez, abans de l’amistós de pretemporada contra l’Espanyol B. Així, arriba el cinquè porter de la temporada (o sisè, si tenim en compte les presències de Pous a la banqueta). José Luis Ruiz, conegut amb el malnom de Selu, jugava a Segona Catalana des del 2010, quan es va estrenar amb el Tortosa. Des de la passada temporada jugava a La Cava i en aquesta campanya havia jugat 8 partits de Lliga, encaixant 12 gols.

Iniesta, Gerard, Raül Jiménez, Nacho, Selu, Pous com a suplent… una nòmina molt gran d’aquest ‘càsting’ en plena temporada, buscant l’estabilitat a la porteria de l’equip més golejat del grup 2 de Primera Catalana fins a la jornada 11. Tancarà a partir d’ara l’Amposta el pany de la seva porteria?