Santi Triguero, el mestre del futbolcat

Em demanen els amics de Futbolcatalunya que escrigui unes línies y doni simplement el meu punt de vista personal de la situación actual del COVID 19, com a docent i com a 2n Entrenador del CF Igualada

SANTI TRIGUERO @SantiTriguero11
Triguero, article, COVID-19
43 anys, 322 gols i 25 temporades és una marca d’autèntic mestre del futbolcat // FOTO: Marc Domingo @_mds7

La situación és molt complexa i nova per a tothom. Constantment estem reben informacions per part dels mitjans, sense aclarar del tot cap protocol ni manera de fer en cas d’algun cas positiu. Això pot generar més dubtes als jugadors/es, famílies, nens/es i tot el col-lectiu del món docent, del futbol o de qualsevol entorn. Sembla que hi ha una consigna clara tant a l’escola com al futbol:

“Els grups han de ser estables i ‘portar mascareta, rentat de mans, distancia de seguretat i mesurar temperatura’. Com ho podem interpretar això? Hi ha molts dubtes quan et trobes la realitat del día a día, tan a l’escola (quan comenci el día 14) com a qualsevol equip o categoría de futbol de Catalunya.

Triguero, mestre, COVID 19
Triguerinho és mestre d’E.F. a Vilanova // FOTO: FutbolCatalunya

Tots els grups estables de l’escola són diferents als grups estables de cada entidad, club o activitat extraescolar. Com ho controles, això? El protocol de la FCF ens fa signar un full d’autorresponsabilitat cada 15 dies… però no ens fans proves ni cap tipus de test. Será suficient per controlar-ho tot? El tems dirà

APLAUDIMENT PER AL CF IGUALADA

Cal i vull destacar l’actuació del Protocol del CF Igualada al saber el positiu d’un jugador del primer equip masculí fa uns diez.

Una gran responsabilitat i manera de fer, actuar, molt clara i transparent en tot momento per part del President del club Sr. Jorba, la seva junta directiva i tota la plantilla i cos tècnic.

Triguero, COVID 19, Igualada
Ara toca estar al costat de Marc Cabestany // FOTO:  Marc Domingo @_mds7

Sabem o intuim, que un cop comenci l’escola el proper 14 de Setembre i es posi en marxa tot l’engranatge del futbol amateur, base i totes les activitats extraescolars (esportives o no) hi haurà ccasos de ‘positius’ segurament.

Per tant, com entenc que ha fet molt bé el CF Igualada i faran molt bé tots els clubs i entitats esportives de Catalunya que els hi pugui aparèixer algun cas. No veig cap altra via posible que apel.lar a la responsabilitat individual i col.lectiva de qualsevol club/entitat pel bé d’aquest club/entidad en qüestió, però també pel bé nostres, dels nostres i de tots/totes la población en general.

Professionalitat, solidaritat, responsabilitat, ética i empatía per sobre de qualsevol interés personal o de club.

I que quedi clar que només és una opinió amb la máxima humilitat

SALUT a TOS/TOTES

SANTI TRIGUERO
Mestre E.F.
2n Entrenador CF Igualada