Sant Andreu-Unificació Bellvitge es juguen el cim

Aquest pròxim dissabte es juguen més que tres punts. Sant Andreu-Unificació Bellvitge es citen al Narcís Sala per a intentar col·locar-se en la primera plaça d’ascens del subgrup 7A de la LNJ

Ivan Díaz-Cano i Chesco Rivas, entrenadors de Sant Andreu i Unificació Bellvitge, respectivament // FOTOS: UESA/E.Berzosa

Ivan Díaz-Cano i Chesco Rivas, entrenadors de Sant Andreu i Unificació Bellvitge, respectivament // FOTOS: UESA/E.Berzosa

EDUARDO BERZOSA

Queden dues jornades a aquesta accidentada i irregular Lliga Nacional Juvenil, dues jornades per a decidir les 5 primeres posicions d’aquesta primera fase. Espera una segona enfront dels cinc primers del subgrup B, a partit únic, en el camp de qui ‘vulgui’ un sorteig. Però, abans, Sant Andreu – Uni Bellvitge (dissabte 6, 17.30h.). El Barça es líder intractable i no pot pujar.

Els andreuencs d‘Iván Diaz-Cano són segons, continuen invictes a casa (6 triomfs i 2 empats), amb un total de 25 gols a favor per 18 en contra mentre els hospitalencs arriben amb 12 punts sobre 24 sumats lluny de la Feixa Llarga.

Els de Chesco Rivas i Alberto González han aconseguit anotar 31 gols per 14 en contra i tenen 30 punts (tres menys que el seu rival) en la tercera plaça de la classificació. D’altra banda, un triomf visitant col·locaria màxima igualtat de cara a una última jornada que presenta els partits Unificació Bellvitge-Nàstic i Gimnàstic Manresa-Sant Andreu.

Dani Pérez, tècnic de la UE Cornellà B, a l'esquerra, opina que serà un partit molt anivellat // FOTO: E.Berzosa
Dani Pérez, tècnic de la UE Cornellà B, a l’esquerra, opina que serà un partit molt anivellat // FOTO: E.Berzosa

DANI PÉREZ, UNA OPINIÓ IMPARCIAL

Així opina Dani Pérez, entrenador del Cornellà B, molt atent en la 4a plaça amb 29 punts. “Serà un partit molt igualat on l’equip que menys falli tindrà més opcions. A més, els dos estan lluitant pel mateix objectiu”.

Segons el tècnic verd “serà un partit dur, molt competitiu davant el favorit a l’ascens i tenen una manera de jugar molt pràctica i efectiva. Són juvenils molt madurs”.

IVÁN DIAZ-CANO, SANT ANDREU

El conjunt quadribarrat és l'únic, al costat del FC Barcelona, que encara no ha perdut a la seva casa // FOTO: UE Sant Andreu

El conjunt quadribarrat és l’únic, al costat del FC Barcelona, que encara no ha perdut a la seva casa // FOTO: UE Sant Andreu

“Serà un partit molt igualat en tots els aspectes, intentarem seguir amb la mateixa dinàmica a casa sent l’únic equip al costat del Barcelona que continua invicte en el seu camp”.

“Donarem un plus que ens ha faltat en els últims partits; també hem recuperat a diversos jugadors importants que aquestes últimes setmanes no han pogut jugar”.

“El sistema de competició és nou i l’única cosa que podem fer és adaptar-nos tan bé com sigui possible i jugar cada partit com una final; per a mi, favorits a l’ascens són Badalona, Manresa, Bellvitge i Sant Andreu“.

CHESCO RIVAS, UNIFICACIÓ BELLVITGE

L'equip riberenc ha sumat 12 dels 24 punts disputats lluny de la Feixa Llarga // FOTO: E.Berzosa

L’equip riberenc ha sumat 12 dels 24 punts disputats lluny de la Feixa Llarga // FOTO: E.Berzosa

“Serà un partit molt competitiu davant el favorit a l’ascens i tenen una manera de jugar molt pràctica i efectiva, ja són juvenils molt madurs. Nosaltres continuarem treballant i creixent com a equip que és la nostra major fortalesa”.

“El sistema de la segona fase no el veig just perquè hagués estat millor a dues voltes, però haurem de fer-li cas a Darwin i adaptar-nos.

“Anem amb humilitat, per aixó, la pressió per els altres, nosaltres a continuar treballant molt”.

“Els favorits per a l’ascens són Sant Andreu, Badalona, Gimnàstic Manresa i Llagostera, quatre equips del futbol català amb estructura professional o semiprofessional”.