Sant Andreu-Salamanca, l’últim obstacle

El sorteig de la RFEF per a la tercera fase per l’ascens a la Segona RFEF ha aparellat a la UE Sant Andreu amb el Salamanca UDS per als pròxims 28 maig i 3 o 4 juny

Aparellament Sant Andreu-Salamanca per a la tercera eliminatòria per l'ascens a Segona RFEF // FOTO: UESA
Aparellament Sant Andreu-Salamanca per a la tercera eliminatòria per l’ascens a Segona RFEF // FOTO: UESA

Es va acabar el misteri i la UE Sant Andreu ja sap amb qui es jugarà la glòria de l’ascens a la Segona RFEF perquè el sorteig ha volgut que sigui el Salamanca UDS. El partit d’anada tindrà al Narcís Sala com a protagonista (diumenge, 28 de maig) mentre que la tornada serà a l’històric Helmántico (3 o 4 de juny).

Aquest serà l’últim obstacle per als quadribarrats que ja han superat a Peralada i San Cristóbal pel camí després de la provada ineficàcia i nul poder de Joan Soteras i la FCF. Amb el sistema de competició anterior podien ser fins a 4 els equips catalans que barallessin per un ascens mentre que ara només poden ser dos (campió i guanyador de la doble eliminatòria de Territorial).

RESPECTE AL SALAMANCA PERÒ…

La reacció per part de tota la família andreuenca ha estat unànime amb màxim respecte per a un clàssic del futbol espanyol. No obstant això, també val destacar el gran paper que està realitzant l’equip dirigit per Xavi Molist aquesta temporada. En resum: màxim respecte al Salamanca però també màxima creença en les seves possibilitats.

L’equip de Castella i Lleó, que va finalitzar tercer en el grup VIII de Tercera divisió amb 53 punts, a 15 del líder Astorga, està dirigit pel mexicà Jehu Chiapas. Els protagonistes del mític Helmántico han aconseguit 38 gols per 26 encaixats enfront dels 50 a favor per 31 en contra de la UESA.

El Salamanca ha superat, com destaca Roger Graells (cap de premsa quadribarrat), a Real Avilés (2-0 i 0-2, per penals) i a l’Astorga (3-1 en el seu camp i 0-1, a domicili).

A MOLIST LI VA LA MARXA

Bé, a Xavi Molist, entrenador, i a la resta de la plantilla perquè així s’han manifestat. ” Tenemos rival! Esta semana el Narcís Sala, a reventar! La vuelta en el Helmántico. Som-hi UESA “, afirma l’heroic porter Jaime González, clau per al seu equip. Mostres d’ànim per part d’Albertito, que podrà reaparèixer aquest diumenge, o Josu Rodríguez –” Que bonito es el fútbol”-.”-.

Atenció al cos tècnic perquè Molist no es talla – “Quan més difícil, millor!! Dale UESA!!- ni Carlos Domínguez (analista) tampoc perquè afegeix que “la il·lusió és màxima davant l’últim pas cap al somni”.