Jaime col·loca al Sant Andreu en la tercera fase

Nou triomf del Sant Andreu per la mínima i segona classificació per a la tercera fase enfront d’un rival estatal. Ha superat un grandíssim San Cristóbal al Narcís Sala

Una altra festa al Narcís Sala amb victòria de la UESA enfront del 'SanCris' // FOTO: UE Sant Andreu
Una altra festa al Narcís Sala amb victòria de la UESA enfront del ‘SanCris’ // FOTO: UE Sant Andreu

Dos de dos, ara com ara, ningú li pot demanar res més al Sant Andreu de Xavi Molist que ja ha superat a Peralada i San Cristóbal en la seva lluita d’ascens. Dos partits resolts per la mínima enfront d’uns parroquians que van merèixer molt més al Narcís Sala.

Però així va acabar i els andreuencs esperaran rival estatal per a saber si, definitivament, jugaran en la Segona RFEF o repetiran en Tercera. Ara toca superar a un nou rival i saber com estan els lesionats Josu i Guzmán. Encara sort que recuperen a Albertito.

ARRANZ DEFINEIX PER AL SANT ANDREU

Tot va començar amb una primera meitat que va quedar definida pel gol de Sergi Arranz, les oportunitats del ‘SanCris’ i la lesió de Carlitos Guzmán. Amb la presència de Varo sota la porteria visitant (Dani Andreu permuta amb Lázaro), els parroquians van obligar molt aviat a lluir-se al meta Jaime (6′) després de rematada de Tom a passada de Yeray.

Excel·lent ocasió que va quedar en res mentre que Sergi Arranz sí que va aprofitar el regal del seu inseparable Josu per a elevar la pilota per sobre del porter. Era el minut 11 i van començar a respirar Casti i Noguera per la presència de Sanku.

A partir del gol quadribarrat, va desaparèixer l’equip de Xavi Molist, superior amb una renda de dos gols. El San Cristóbal, per contra, va protagonitzar dos minuts letals (29′ i 30′) amb xuts de Sanku i Canti que va anul·lar Jaime.

El pitjor, abans del descans, va ser la lesió de Carlos Guzmán (38′) –possible trencament muscular- i aparició d’Aparicio en el terreny de joc.

El porter Jaime González ha estat decisiu per a l'equip de Xavi Molist // FOTO: UESA
El porter Jaime González ha estat decisiu per a l’equip de Xavi Molist // FOTO: UESA

LES OCASIONS DEL ‘SANCRIS’

En la segona meitat només va aconseguir ocasions de gol l’equip blanc-i-blau. Fins a quatre claríssimes oportunitats del ‘SanCris’ enfront d’un decisiu Jaime.

Dani Andreu va arriscar amb l’entrada de Jordi Ranera i Kevin per Guillén (58′) i la capacitat ofensiva del seu equip es va multiplicar. Primer Ion Vázquez el va obligar a treure una mà providencial al porter local (57′), Kevin (62′) va provar des de lluny, i Jordi Ranera gairebé ho assoleix de rebot (65′), una primera vegada, mentre va creuar molt la pilota, una segona (73′).

Impossible: el Sant Andreu ha fet el segon pas per a ficar-se en la Segona RFEF i sembla molt decidit a obtenir-lo.