Sant Andreu-Atlético, una Copa més!

El Sant Andreu s’enfrontarà a l’Atlètic de Madrid en l’encreuament de setzens de final de la Copa del Rei els propers 30 d’octubre (Narcís Sala) i 5 de desembre (Wanda). Els quadribarrats volien Barça o Reial Madrid

Ambient d’eufòria al Narcís Sala/ FOTO: UESA

Satisfets a mitges. Ni Barcelona ni Reial Madrid sinó Atlético, un ‘vell conegut’ del Narcís Sala i del futbol català, ja que no només els quadribarrats s’han enfrontat en la Copa del Rei als colchoneros sinó que també van ser rivals L’Hospitalet (2014), Reus Deportiu (12/15) i Lleida Esportiu (2018).

El partit d’anada es disputarà el proper 30 d’octubre (21,30, horari confirmat) mentre que LaLiga encara no ha fixat de manera definitiva la volta encara que inicialment està marcada pel 5 de desembre.

Les oficines del Narcís Sala obriran, dissabte 27 i diumenge 28 inclosos, per a la venda anticipada; els socis pagaran 45 euros per tribuna (60 no socis), 25 (lateral- 40 no soci), Preferend Nord (35-50), Preferend Sud (50, preu únic), Gol Nord (10-20) i Gol Sud (35, afició visitant)

Les reaccions s’han multiplicat en la família andreuenca des del president Manolo Camino passant pel tècnic Mikel Azparren i els futbolistes Carroza, Segovia, Llamas i Ton Alcover (DECLARACIONS A GOLTV)