S’acumulen els problemes per a la Sra. Anna Caula

L’amenaça d’una tercera repetició electoral a la FCF agafa cada dia més força. La impugnació que ha presentat el candidat Juanjo Isern, amb més de 100 pàgines, fereix la sensibilitat dels que encara creuen en els valors de l’esport

Un mes després de la presa de possessió de Soteras, Anna Caula va rebre a la junta de la Catalana // FOTO: FCF
Un mes després de la presa de possessió de Soteras, Anna Caula va rebre a la junta de la Catalana // FOTO: FCF

J.S.V.

Abans de les votacions del 13 de febrer, els candidats Talavera e Isern  van demanar a la Sra. Anna Caula que la SGE supervisés el procés electoral. Quina va ser la resposta? Ja ens la podem imaginar. I ara hem d’escoltar el famós refrany castellà “de aquellos polvos, estos lodos”. … I el Tribunal Català de l’Esport? Fent hores extres… potser alguns dels seus membres ja han demanat una excedència voluntària davant del que s’acosta.

Al gener no els va tremolar el pols per ordenar repetir les votacions, declarant 175 vots nuls. I ara, es troben amb un camp de mines. Les acusacions de Juanjo Isern són molt greus, s’anuncien querelles per falsificació de documents i actes notarials, amb la més que probable declaració de directius i treballadors de la FCF en les dependències policials o als jutjats.

Escandalós moment electoral repartint actes il·legals // FOTO: ARXIU

Escandalós moment electoral repartint actes il·legals // FOTO: ARXIU

CAULA!!, 170 CLUBS AMB EL MATEIX DOCUMENT!

Que Soteras, com a candidat, fos el representant legal d’uns 170 clubs davant d’un notari … de Sabadell, …, que els 170 clubs redactin el mateix document, amb els mateixos paràgrafs, punts i comes, fent referència a un acord de les seves juntes directives i “facultant” Soteras per anar al notari per fer tràmits interns dels seus clubs, és una cosa que no s’ha vist mai i que mereix un premi extraordinari per la persona que hagi tingut la feliç idea.  I també un reconeixement especial per Soteras, ja que a més de fer campanya electoral, tenia temps per fer tasques administratives a Sabadell a favor de clubs de tot el territori català.

També hi ha documents “simpàtics” en l’expedient electoral. Alguns clubs apoderen Soteras, per fer tràmits, afirmant que les seves juntes no estan inscrites al Registre, quan ja ho estaven el 2022. Pot ser que no s’acordessin… Altres presenten dos poders notarials signats el mateix dia, un a la notaria de Sabadell i l’altre en una notaria de Girona. Potser és un lapsus de qui va fer les fotocòpies.

Els directius i directives de la FCF segur que demanaran explicacions a Soteras i al director general Calle a la junta de dilluns 17, ja que cap d’ells i d’elles volen tenir responsabilitat pel que hagin fet altres. I encara més si el seu patrimoni o reputació podria estar en perill.

Eleccions 12 Març: " les taules electorals "les vam triar nosaltres" (dixit Soteras) // FOTO: FCF
Eleccions 12 Març: ” les taules electorals “les vam triar nosaltres” (dixit Soteras) // FOTO: FCF

‘COM UN OU A UNA CASTANYA’

Però, compte….que les signatures als documents notarials de l’expedient de la FCF s’assemblen “com un ou a una castanya” … Ho diuen pèrits grafològics i als seus informes ja avancen la possible falsedat d’algunes signatures. I l’esperpent no s’acaba aquí, ja que a l’escrit de Juanjo Isern es citen com a testimonis, presidents de clubs que teòricament han estat representats per Soteras, que diuen que ells no han signat mai aquestes actes. I no volem parlar dels àudios que surten a l’escrit… Què pensarà el TCE quan els escolti? Cal posar-se cascos.

Estem segurs que el TCE i els jutjats gaudiran amb el món del futbol els propers mesos. Mentrestant, la Sra. Anna Caula, com a secretària general de l’esport de la Generalitat estarà pendent de tot, perquè la imatge dels nostres valors esportius no es pot llençar per la claveguera, per més que alguns els s’ho proposin una vegada i una altra.