El futbol català ja té el que es mereix (Soteras)

Era normal, així treballa el poder i així se superen a uns rivals dividits i egocèntrics. Ni els seus innombrables errors ni la seva prepotència ha eliminat a Joan Soteras (503 vots) així que el futbol català ja té el que es mereix

Dilluns 13, laborable, encara que no ha evitat que acudeixin els clubs a votar // FOTO: FCF
Dilluns 13, laborable, encara que no ha evitat que acudeixin els clubs a votar // FOTO: FCF

Dilluns 13 de febrer i triomf de Joan Soteras en les urnes enfront de Juanjo Isern (335) i Pep Palacios (12) encara que les eleccions del 2022 no acabaran tampoc amb aquesta segona part. Que ningú oblidi que encara queda la decisió del Tribunal Catalá de l’Esport encara que no esperin miracles ni gens sorprenent.

Després de nou mesos problemàtics i unes votacions sota la lupa de l’escàndol, Soteras ha tret 107 vots més encara fent-ho pitjor així que el futbol català ja té el que es mereix; igual que es mereix la parella Isern-Talavera, especialment l’expresident del Cornellà. Increïble que l’ego pugui més que la realitat, però així ha estat i ara tocarà esperar per a veure el que ens mostra el futur.

PITJOR PER AL FUTBOL CATALÀ

Jornada per a moltes reflexions perquè s’ha passat de 1.027 vots a 851; no està malament, ja que un dilluns laborable, amb tancament a les 19 hores, significa un esforç notable per a molts directius de club. Una llàstima perquè una jornada de cap de setmana hagués augmentat la participació.

Aquest dilluns 13 ha resultat molt irregular. Així ho reflectia Mundo Deportivo al voltant de les 12.37 hores. Poc després, el secretari general, Oriol Camacho, realitzava una valoració d’una jornada que obligava a la presència dels Mossos d’Esquadra en algunes delegacions.

Fins i tot el candidat Isern, que ja ha felicitat el guanyador, es multiplicava en les seves denúncies. Això no significa que vagi a deixar d’insistir en els jutjats perquè així ha quedat clar pels seus moviments.

Per cert: FELICITATS amb majúscules per al ‘geni’ que ha sabut dividir a Talavera-Isern perquè ha estat l’autèntica clau perquè no es mogui res al carrer Sicilia