Sabadell i Cornellà cauen al precipici de Segona

No va haver-hi miracle i el CE Sabadell va confirmar el seu descens a la seva visita a Lugo com va fer la setmana passada la UE Cornellà. Dos equips més, i van 9 (poden ser 10), per a la Segona Federació 2024-2025

El president arlequinat ja pensa a la tornada de l'equip de la Nova Cteu Alta a Primera // FOTO. Captura TV
El president arlequinat ja pensa a la tornada de l’equip de la Nova Cteu Alta a Primera // FOTO. Captura TV

No s’oblidarà fàcilment la temporada 2023-2024 per als equips catalans de la Segona Federació Grup III. Eren 8 equips representants del futbol català amb dos descensos (Manresa i Cerdanyola), un ascens de Tercera (Olot) -tant de bo siguin 2- i dos més que arriben des de Primera (Sabadell i Cornellà).

Això produirà la presència de 9 equips catalans per al pròxim curs 2024-2025 i fins i tot poden ser 10 si hi ha ascens des de Tercera.

SABADELL I CORNELLÀ CAUEN

El president del CE Sabadell, Pau Morilla-Giner, ho va dir tot davant els micròfons de Ràdio Sabadell.

Espero que el descens no afecti el projecte. Fa mesos que treballem perquè sigui inalterable a curt termini i ho hem aconseguit”

“Ens haurem d’aixecar nosaltres. Estic molt buit, però a partir de demà, toca tornar a remar”

“Els errors ja els tenim analitzats des de fa temps. M’agradaria arribar abans en termes de planificació, però hi ha persones que no ens dirien res fins a acabar la temporada… Ara a planificar, respirar i tornar amb empenta”

https://twitter.com/RadioSabadell/status/1794482020099235967
DECLARACIONS PRESIDENT CE SABADELL, PAU MORILLA-GINER

“Hi ha un grup de persones que té oferta de renovació, la lliçó està apresa. Si mirem enrere, ens ha faltat en temporades anteriors, no hem estat capaços per recursos. Ara la gent ha de mirar per la seva carrera i no hem rebut resposta encara”

“Espero que el descens no afecti el projecte. No ha de ser un anar temporada a temporada, necessitem estabilitat, fer contractes de més d’un any i que els jugadors vegin que els va la vida, que la següent temporada continuaran al club. Fa mesos que treballem perquè el projecte sigui inalterable a curt termini i ho hem aconseguit. A priori, crec que continuarà i ha de ser de llarg termini”

“Envio una abraçada a l’afició, l’estimo molt. Continuarem”

LA UE CORNELLÀ, TRES TEMPORADES DESPRÉS

Per part de la UE Cornellà cal remetre’s a l’últim comunicat fet públic per part del club ja que ni president, ni director general ni tècnic han obert la boca, ara com ara. Tres temporades després d’estar a Primera, ara tocarà tornar al Municipal i a Segona

COMUNICAT UE CORNELLÀ 2024