Rubiales torna a emmudir Soteras

Nova reunió sobre la 1RFEF, responsabilitat directa de Joan Soteras, i nova ocasió en la qual el president de la RFEF, Luis Rubiales, torna a emmudir al seu homòleg de la FCF; això sí, no es va adormir

El president de la FCF, Joan Soteras,' molt atent' a tot el que passa a Las Rozas  // FOTO: RFEF
El president de la FCF, Joan Soteras,’ molt atent’ a tot el que passa a Las Rozas // FOTO: RFEF

@ManuelSeguraM

Luis Rubiales està decidit a tenir sempre la raó i així ho va tornar a exposar aquest dilluns a Las Rozas als 40 representants de la 1RFEF encara que el primer responsable es digui Joan Soteras. El president de la Catalana, com sempre, no va obrir la boca, ni una sola paraula, ja que el ‘cap’ de l’Espanyola sempre té raó.

La ‘mà dreta’ de Rubiales, com va dir el futur director de la Mutualitat Antonio Artero –qui l’ha vist i qui el veu-, queda per a altres feines, ja que la polèmica 1RFEF li va molt gran.

RUBIALES ES CREIX

Després d’afirmar que la Federació Espanyola garantia els pagaments de drets televisius de Fuchs Sports –contractes no avalats-, Rubiales va tornar a treure pit. Per a les vacants per causes no esportives prioritzaran els equips de millor puntuació de 1RFEF i no els de 2RFEF; d’aquesta manera recuperarien el perdut en els despatxos. Si no paga la signatura luxemburguesa la quantitat pactada, ja es veurà el futur.

Més condicions: requisits d’aforament i de llum, com es va indicar en la primera reunió que es va mantenir en el moment de l’anunci de la nova categoria. Cert que s’ha donat als clubs un any de moratòria per a poder posar-se al dia, però no és menys cert que els ingressos econòmics promesos no es compliran.

La Primera RFEF està sofrint molt aquesta primera temporada
La Primera RFEF està sofrint molt aquesta primera temporada

“Serem inflexibles amb aquests requisits” va clamar el màxim responsable del futbol espanyol qui va afegir que era il·legal rebre diners de LaLiga i del fons CVC.

Immillorable ocasió, per cert, per a recriminar a la premsa de Majadahonda i de la Línia perquè havien comentat la possibilitat de rebaixa en els drets de televisió. I per a intimidar dient que ja estava establert per a la temporada 2022-2023 que els clubs haguessin de presentar una auditoria.