Robatori sospitós a la Federació Catalana

Sospitós i curiós robatori de documentació per a una nit de Cap d’Any especial al carrer Sicília. Hi ha qui diu: pensa malament i encertaràs

Ni és la primera ni serà la darrera vegada que Guàrdia Civil o Mossos es presentin al carrer sicília // FOTO: Arxiu
Ni és la primera ni serà la darrera vegada que Guàrdia Civil o Mossos es presentin al carrer sicília // FOTO: Arxiu

@ManuelSeguraM

Quina millor manera de passar nit de Cap d’Any que practicar un butró a la Federació Catalana i, amb precisió magistral de qui coneix el negoci, robar només el que interessa, és a dir, documentació ‘Cas Soule’, segons la FCF. Només això, curiós.

Després de dir als clubs que “una incidència elèctrica i informàtica afecta les comunicacions”, quatre dies després ja hi ha nota oficial.

REUNIONS PARTICULARS

Els ‘amics de l’aliè’ es van moure pels despatxos dels caps (evident) mentre la policia científica ho va revisar tot el dimecres.

A més, l’efectiu director, Calle, anunciava ‘reunions’ amb tots els treballadors (un a un) per a descobrir l’infiltrat. No se sap si farà el mateix amb els directius o la ‘compliance’ (si existeix) complirà amb la seva obligació.

MOSSOS MARQUEN EL CAMÍ

Pendents de la recerca dels Mossos, encara sense definir, ja que valora el departament que ha d’assumir aquesta denúncia, hi ha qui no amaga dubtes raonables.

Atents a les paraules del diputat per Sumar-Tarragona, Félix Alonso. “Butró a la Federació‼️ El que passa a Sicília 93 és propi de la trilogia de Coppola. La secretària general de l’Esport, una vegada els mossos resolguin l’entramat, ha de recordar allò de ‘Qui no adoba la gotera, ha d’adobar la casa sencera’.

Estrada Fernández ha estat l'únic que s'ha querellat contra Enríquez Negreira, el seu fill i la FCF // FOTO. Facebook X.E.
Estrada Fernández ha estat l’únic que s’ha querellat contra Enríquez Negreira, el seu fill i la FCF // FOTO. Facebook X.E.

I atents a l’excolegiat català, Xavi Estrada, encara pendent de sentències sobre el cas Negreira-Soteras. “El dia que aixequin les catifes RFEF i FCF observarem “el país de les meravelles” Alicia acompanyada del rei de ❤️ el rei de ♠️ el rei de ☘️ i el rei de 💎. PSOE i PP no s’atreveixen amb el futbol”.

O atenció, també, al seu darrer twitt d’aquest dijous. “Si és un robatori per quina raó es comunica als federats que és a causa d’una incidència elèctrica i informàtica. “Obriu les finestres que entri corrent d’aire”

No són els únics que sospiten sobre aquest atracament fosc, ja que, segons es va dir als Mossos, es van endur les cintes de gravació i es va tallar la llum i tots els cables dels servidors. A més, van entrar a l’habitació d’informàtica amb total facilitat, però, quan es va avisar al responsable del tall de llum, ni es va immutar. Per què? A veure si l’inquiet Calle ho revela. Segur que aquesta presumpta col·laboració interna de personatges federatius sortirà a la llum, si s’ha produït.

PENDENTS DE FALSIFICACIONS

Cal recordar també que la realitat jurídica de la FCF de Soteras encara està pendent de la sentència del TSJC sobre les últimes eleccions a la presidència.

Miquel Àngel Esquerré Batalla, ja és exvocal i exdelegat del futbol sala a les Terres de l'Ebre // FOTO: FCF
Miquel Àngel Esquerré Batalla, ja és exvocal i exdelegat del futbol sala a les Terres de l’Ebre // FOTO: FCF

Precisament, aquest dijous han comunicat que l’exdelegat de Les Terres de l’Ebre, Esquerré, deixa el seu lloc després de 20 anys de ‘servei’. No diuen res sobre el cas que li manté en tribunals al costat de la seva família per presumpta falsificació de documents i suplantació de personalitat.

És el cas que continua barallant l’excandidat Juanjo Isern i que té encara molts capítols per conèixer-se.

AMB ROCHE JA VA HAVER-HI ROBATORI

Per cert: l’episodi d’aquest 31 de desembre del 2023 ja es va viure un passat 5 de febrer del 2006. Després de 100 dies en el càrrec de Jordi Roche, també va haver-hi robatori al cap de setmana, però mai va haver-hi explicació final. Només un mes abans es va produir una altra ‘sostracció’ de 6.000€ en el Comitè Tècnic d’Àrbitres de Girona encara que no va transcendir.