Retallades enfront del presumpte ús fraudulent de targetes

La directiva de la FCF desitja presentar un “superàvit de l’hòstia” a una Assemblea a la qual no se sap si arribarà, però el primer són les retallades a delegats davant el presumpte ús fraudulent de les targetes de dèbit

El delegat de la FCF a Girona, Jordi Bonet, i el subdelegat d'Olot, Miquel Barcons, enfront del director Calle per l'excés de despeses federatives // FOTO: Captura TV 'La Banqueta'
El delegat de la FCF a Girona, Jordi Bonet, i el subdelegat d’Olot, Miquel Barcons, enfront del director Calle per l’excés de despeses federatives // FOTO: Captura TV ‘La Banqueta’

@ManuelSeguraM

Per “un superàvit de l’hòstia”, aquest és el rècord que Soteras, encara president de la FCF, i el seu escuder volen presentar a l’Assemblea, si arriben, clar. Com va informar Futbolcatalunya, els econòmics de la Catalana, ja treuen pit. Aquests 2,3 milions d’euros per a mostrar als clubs són “un superàvit de l’hòstia”.

Per descomptat, res diuen sobre els pagaments que acumula una junta incapaç de generar ingressos típics o atípics. Ara com ara, l’última novetat es diu retallar despeses a delegats i subdelegats; això ha produït un enfrontament entre el vicepresident Jordi Bonet i el director Calle.

BONET I CALLE, ENFRONTATS

L’esbroncada entre els dos protagonistes per les despeses del subdelegat d‘Olot, Miquel Barcons, és un altre gris episodi a estudiar. El totpoderós censura la hiperactivitat del garrotxí al qual es recorre quan toca recollir suports electorals.

Tot i que el número 1 de quilometratges i dietes és el mateix Bonet, al totpoderós li molesta que el subdelegat Barcons es ‘atreveixi’ a passar despeses per 541€ o 396€. Aquest nom propi, al costat de Aniceto i Toni Nieto, els té marcats en vermell.

Qui guanyarà el pols, el directiu Bonet o l’empleat Calle?. Mentrestant, Soteras riu, ja que “jo no tinc targeta federativa ni la vull”.

PRESUMPTE ÚS FRAUDULENT DE TARGETES

Mentrestant, a la FCF han tocat el senyal d’alarma. Les últimes declaracions de l’encara secretari general, Oriol Camacho, i el presumpte ús fraudulent de les targetes de dèbit federatives
han trencat esquemes.

Tothom té molt present l’esbroncada de Calle als seus ‘empleats-directius ‘(el món a l’inrevés). Les targetes s’usaven de manera indeguda ‘per necessitats electorals’, però ara el que toca és ‘recular’.