Ratifiquen a Berastain… i el destitueixen 48 hores després

Només 48 hores va necessitar el president del CE L’Hospitalet, Antonio Castellano, per destituir al tècnic del primer juvenil, Àngel Berastain. “Els resultats dolents” van ser les paraules del dirigent riberenc. Sona Jesús Mariano Angoy com a substitut

Juvenil CE L'Hospitalet 2013-14 / FOTO: CLUB
Juvenil CE L’Hospitalet 2013-14 / FOTO: CLUB

Dos mesos li han estat suficients al president del CE L’Hospitalet, Antonio Castellano, per a destituir al tècnic del primer juvenil riberenc, Àngel Berastain. La tretzena posició a la classificació apunta com a màxim detonant d’una situació en la qual poden haver-hi altres interessos extraesportius que sortiran més endavant. Dissabte va ser ratificat pel propi president després de caure davant el Barcelona B, però dilluns va canviar radicalment la situació.

“Dissabte li va dir al coordinador Manel Alonso (Lolo) que estàvem ratificats i aquest dilluns a la nit ens va comentar que calia prendre decisions i que ell les prenia. Que si tinguéssim sis punts més, això no passaria”, va afirmar a Futbolcatalunya el ja exresponsable tècnic de l’equip.

Sense ànims de carregar contra ningú ja que “ho esperàvem fa temps”, Angel assegura que “la dinàmica de l’equip és bona. Portàvem quatre partits sense perdre fins que va arribar el Barça. Tot era qüestió de temps”. Aquest temps que no li han volgut donar: “Vam ser nosaltres els qui demanem una reunió amb el president perquè ens digués si confiava en nosaltres i aquest dilluns ens va dir que, donat que els resultats no acompanyaven, havia de prendre aquesta decisió”.

Àngel Berastain no vol entrar en més detall sobre altres raons extraesportives que sortiran més endavant. Pel que fa al substitut, s’apunten diversos noms, entre els quals destaca Jesús Mariano Angoy. Així ho ha filtrat un dels directius que aconsellen al president Castellano.