Rapitenca i Mollerussa no entenen res

La suspensió del partit de Lliga entre Rapitenca i Mollerusa (0-0, 72′) només l’ha entès el col·legiat del Baix Llobregat, Xavi Ariño Jiménez

Ni Rapitenca ni Mollerussa van entendre la suspensió del partit aquest Divendres Sant // FOTO: Lleida en Joc

Divendres Sant i amb futbol a La Devesa encara que el xoc entre Rapitenca i Mollerussa no ha arribat al final (0-0). El col·legiat del Baix Llobregat, Xavi Ariño Jiménez, va decidir en el minut 27 de la segona meitat la seva suspensió, pel que sembla, per haver rebut uns insults en primera persona o bé els seus auxiliars.

L’àrbitre, que va advertir en dues ocasions al delegat local i que se’n va adonar per megafonia, no va aguantar una tercera ocasió. El que no s’entén és que demanés la presència dels Mossos al camp i, quan van arribar, va decidir suspendre’l definitivament.

LA RAPITENCA NO OBLIDA

“Durant el partit no ha passat res per cap de les dues parts”, afirma a Futbolcatalunya el president local, Fernando García. Això sí, “la gent estrenyia de veritat i es van sentir insults com en qualsevol altre camp. Està malament, però com en molts llocs, desgraciadament”, afegeix.

Fernando García es lamenta d’aquesta circumstància que obligarà el Comitè de competició a jugar-se els 18 minuts pendents o a donar per finalitzat el partit.

A Sant Carles de la Rápita encara no han oblidat el xoc del passat curs 2022-2023 enfront de la Pobla de Mafumet i que va acabar amb 2-2 al marcador. Els locals van remuntar un 0-2 en contra en només 1 minut (88′ i 89′) i aquesta circumstància continua fresca per als del Montsià.

EL MOLLERUSSA, TAMBÉ SORPRÈS

Cal recordar que aquest Rapitenca –Mollerussa és un dels tres desplaçaments més llargs de la categoria. Pràcticament, 5 hores de viatge, més de 300 km, només superada aquesta distància des de Peralada i des de Girona.

Per part seva, l’entrenador visitant, Jordi Cortés ,també oferia la seva versió dels fets a través del compte de twitter del club. En qualsevol cas només quedarà que admetre la decisió del Comitè de torn.