Andreu: “Només si hi ha diners, pot haver-hi SA”

Aquest proper dijous 16 el FC Santboià es juga bona part del seu futur en una Assemblea extraordinària que decidirà, o hauria de decidir, si el primer equip passa a les mans d’una empresa de gestió com a Societat Anònima. En qualsevol cas, el seu president, Ramón Andreu, té clar que primer es paga i després hi hauria reconversió, si el soci accepta

Ramon Andreu, president Santboià // FOTO: Futbolcatalunya
Ramon Andreu, president Santboià // FOTO: Futbolcatalunya

No és una decisió fàcil encara que els 300 socis del @FClubSantboia tenen l’última paraula aquest proper dijous 16. O Fundació i Societat Anònima o seguir en l’estat actual on els del Baix Llobregat estan pendents del resultat d’una Inspecció per part de la Seguretat Social.

El seu president, Ramón Andreu adverteix: “Només si hi ha diners, pot haver-hi Societat Anònima”. És a dir, o paga l’empresa ‘Triangular Sports’ 500.000 euros, d’entrada, o no hi ha res de res.

“Per convertir-nos en SA primer han de pagar aquests diners sempre que,  per descomptat, que el soci ho accepti” comenta a ‘Futbolcatalunya.com’, un president al que que li ofeguen moltes coses. Per exemple: el resultat d’una Inspecció per part de la Seguretat Social i al que li preocupa el futur de l’entitat que dirigeix.

“El futbol va per dos camins: o en mans d’un senyor o que segueixi com a club formatiu en mans dels socis però totalment amateur”, afegeix.

RAMON ANDREU I ELS CALERS

Andreu, que cita a “Miguel Sors i Edu Herrero” com els referents de l’empresa gironina, assegura que “en tres anys es faria una ampliació de capital fins a arribar als 4.800.000 euros doncs la intenció és portar al club a Segona A”. Aquestes són les intencions i el missatge. La realitat es comença a marcar aquest dijous encara que perquè no hagin dubtes, es parla de “un grup d’inversió” i, com a tal, buscarà beneficis.

El Santboià crearia una Fundació per portar el primer equip i estaria gestionat com a Societat Anònima “pels seus màxims accionistes”, comenta Andreu.

En qualsevol cas, l’amenaça del pagament de 700.000 euros per la Seguretat Social i el futur que marcaran en 300/400 euros els ingressos com amateur “ens poden obligar i llençar cap a baix la persiana”