Rafa Leva es ‘menja’ la Bombonera

Té suficient experiència per a no haver de demostrar res però Rafa Leva ha donat una exhibició aquest diumenge a la Bombonera de Nou Barris. El seu treball ha multiplicat l’efectivitat d’un Santboià que va acabar amb 9 encara que per ‘culpa seva’ va jugar amb 15

Rafa Leva, Santboià, La Bombonera, Montañesa
L’home de rosa ha estat clau a la Bombonera / FOTO: Mark_SplashFoto

Té només 38 anys i un historial complet per a un futbolista que ja està apuntant-se a un gran final però Rafa Leva continua dominant l’espai pel qual lluita cada diumenge. Ho juga tot en l’equip de José Manuel Álvarez, una cosa molt normal donat els seus resultats, perquè haver encaixat 5 gols en 13 partits està a l’abast de molt pocs. A més, és indispensable des que va tornar en el 2016.

El partit que el meta barceloní, veí de Nou Barris, ha realitzat a la Bombonera hauria de tenir-ho gravat i mostrar-ho a tots els porters del futbol base del Santboià. Per cert, el barceloní és el director esportiu també del primer equip del Baix Llobregat i un mite per a una entitat que mai oblidarà un passat 2010 com li reconeixia a la nostra companya Carola Ugrinovic.

Rafa Leva, Santboià, La Bombonera, Montañes
Abraçada espectacular per a l’heroi de Nou Barris/ FOTO: Mark_SplashFoto
El seu recital enfront de la Montañesa ha estat espectacular. En la primera meitat no ha tingut molta feina, però en la segona s’ha multiplicat davant accions de gol claríssimes per part d’Omar, Arimany i companyia. Una triple intervenció en el minut 85 amb només 9 futbolistes del seu equip en el camp els va donar el triomf sonat que els serveix per a col·locar-se a només tres punts del líder, una ‘Monta’ a la qual l’excessiu desig de triomf li va jugar una mala passada. Rafa Leva val per 15.

Els seus rebutjos amb els punys són exemplars i perquè més d’un professional imités, perquè ni tan sols la seva alçada és un problema perquè el substitueix amb decisió. No és sorpresa, ja que ho ha demostrat al llarg de la seva història però tornar-ho a fer li val una matrícula d’honor al porter ‘rosa’ del Santboià.