QUIZ #futbolcat: Cada escut amb el seu club

Nova proposta per passar l’estona en aquests dies. Segur que coneixeu molts escuts de #futbolcat. Avui, a 10 d’ells els hem tapat les lletres. Podreu fer el 10 de 10?

Segon repte de preguntes a FutbolCatalunya.com. Després de la proposta de les 20 preguntes, aquest diumenge el nostre ‘futbolcatòleg’ de guàrdia s’ha trobat amb una eina anomenada ‘paint’ i, pensant en tots vosaltres, ha passat una maneta de pintura per alguns escuts de clubs catalans que de ben segur coneixeu.

I un cop acabada la seva ‘obra mestra’, els ha pujat a un nou Quiz #futbolcat, on vol saber quins de vosaltres els encertareu tots i trobareu el 10 de 10. Però alerta! No val ‘assessorar-se’ sinó que s’ha de respondre a la primera, tal com raja. En alguns us dona algunes pistes per ajudar-vos, però no sempre són clares. Accepteu el repte?

Són 10 escuts amb tres possibles respostes. Passeu el test i publiqueu el vostre récord. Jugueu entre vosaltres i poseu a prova els vostres coneixements en ‘escutologia futbolcat’. Sort!