Quina és la solució a la crisi del Sabadell? (i 2)

L’equip arlequinat està enquistat a la zona de descens i ni el canvi d’entrenador ha estat un revulsiu. Quatre periodistes que segueixen el club responen a la gran pregunta: quina és la solució?

La il·lusió arlequinada passa per vèncer aquest dissabte en el Johan Cruyff // FOTO: CE Sabadell
La il·lusió arlequinada passa per vèncer aquest dissabte en el Johan Cruyff // FOTO: CE Sabadell

@JordiMestres_

“JAUME MILÀ ESTÀ AL PUNT DE MIRA DE LA MASSA SOCIAL”

Sergi Garcés (Ràdio Sabadell): “Què pot passar? Pot passar que la situació esportiva no reverteixi i s’acabi prenent la decisió dràstica de prescindir dels serveis de Gerard Bofill i Jaume Milà. A ulls de la part més sorollosa de la massa social és qui està al punt de mira. L’equip necessita una victòria, amb Bofill o el seu recanvi”.

“Guanyar seria un punt d’inflexió per remuntar el vol i aconseguir l’objectiu d’aquest any, el de seguir una temporada més a Primera Federació. Empresarialment fa falta que la situació esportiva millori perquè les negociacions que està fent Pau Morilla donin els seus fruits. És a dir que un nou inversor se sumi al projecte o directament assumeixi la propietat”.

“POT SER LA PRIMERA VEGADA AMB TRES ENTRENADORS EN 12 JORNADES”

Pere Figueras (Diari de Sabadell): “Guanyar un partit després de 5 derrotes és l’antídot que parla el vestidor. També s’apunta un canvi de sistema: deixar de banda els tres centrals i jugar amb línia de 4 al darrere”.

“Des del club, s’aposta per la continuïtat del tècnic, però una derrota al Johan Cruyff el situaria gairebé fora, juntament amb el director esportiu Jaume Milà, ara mateix a l’ull de l’huracà. El club no descarta cap escenari, a partir de dissabte es poden prendre més decisions. Seria la primera vegada que el Sabadell tingués 3 entrenadors en només 12 jornades. Veurem”.

Gerard Bofill va substituir Miki Lladó a la banqueta de la Nova Creu Alta // FOTO: CE Sabadell
Gerard Bofill va substituir Miki Lladó a la banqueta de la Nova Creu Alta // FOTO: CE Sabadell

“CALEN LIDERATGES A LA BANQUETA, ALS DESPATXOS I AL CAMP”

Adrián Arroyo (Ràdio Sabadell): “Si la tingués, ja l’hauria traslladat on toqués. D’entrada, que els jugadors que tenen més pes facin un pas endavant. Calen lideratges clars en tots els àmbits: a la banqueta i als despatxos, però també dins del camp. És evident també que allò tan manit que el futbol són dinàmiques influeix. La d’ara és nefasta, però en el món de l’esport hi ha innombrables casos d’inèrcies positives que permeten redreçar el rumb per molt fotut que semblés el panorama”.

“Si serveix de termòmetre del que pot ser el parer de l’afició, a principis de setmana féiem una enquesta a Ràdio Sabadell sobre on requeia la principal responsabilitat de l’actual crisi arlequinada i amb més de 400 vots, tres de cada quatre enquestats optaven per la direcció esportiva en comptes de fer-ho de la plantilla o del cos tècnic”.

“TOCARÀ FITXAR AL MERCAT D’HIVERN PER SOLUCIONAR CARÈNCIES”

Es tracta de parlar i parlar dins i fora del terreny de joc // FOTO: CE Sabadell
Es tracta de parlar i parlar dins i fora del terreny de joc // FOTO: CE Sabadell

“I també calen calés. Perquè aquest equip té mancances i ara se li suma el buit que deixa Pablo Monroy amb la seva lesió de gravetat. Tocarà fitxar al mercat d’hivern per intentar solucionar les carències existents i per fer-ho, més enllà d’intentar eixugar algun sou important amb rescissions, cal tenir recursos disponibles per incorporar peces que aportin un plus necessari. Imprescindible en aquest sentit no quedar-se completament despenjats perquè venir al Sabadell al mes de gener no sigui quelcom massa perillós per l’elevat risc de descens”.

“LA SOLUCIÓ? REVOLUCIÓ A LA GESPA O A LA BANQUETA”

Joan Muñoz (TV Sabadell): “L’equip ho arriscarà tot aquest dissabte al Johan Cruyff. És una final en molts sentits. Una derrota precipitarà destitucions a tota la branca esportiva i suposarà un terretrèmol del que és important salvar-se dignament. La solució? Revolució a la gespa o a la banqueta”.