Prossegueix el xou de les presumptes falsificacions

Pendents de la sentència per part del TSJC sobre les passades eleccions a la FCF (2023), els jutjats tenen la paraula i Tortosa es mou ràpid

El Jutjat número 1 de Tortosa pren declaració en el cas de les presumptes falsificacions
El Jutjat número 1 de Tortosa pren declaració en el cas de les presumptes falsificacions a les eleccions de la FCF

@ManuelSeguraM

Miquel Angel Esquerrè, vocal de l’actual junta i exdelegat federatiu de les Terres de l’Ebre, haurà de passar en qualitat d”investigat’ pel Jutjat número 1 de Tortosa aquest pròxim 22 d’abril.
La jutgessa reclama la presència del ja exresponsable del futbol sala de la zona pel cas de presumpta falsificació de signatura i suplantació de personalitat en les passades eleccions de la FCF.

PRESUMPTES FALSIFICACIONS

Aquesta nova crida de més protagonistes al jutjat de Tortosa és la continuació del passat 16 d’octubre. De fet, va passar, en primer lloc, el fill de Esquerrè per a explicar davant l’autoritat judicial la seva implicació en el procés.

Serà dilluns 8 d’abril quan acudeixin a la convocatòria 4 testimonis més. Concretament, L. Saura, empleada de la FCF i interventora electoral, J.L.Roca, exdelegat, i els presidents del Tivissa, A. Sabadié i expresident, V. Florentin.

“S’HA DE CASTIGAR”

Encara ressonen les declaracions de l’esmentat Viorel Florentin, exresponsable del Mora la Nova (ara desaparegut?) al ‘Que t’hi jugues’ de la Cadena SER. “Ningú del club Mora la Nova va anar a votar ni hem firmat cap poder notarial perquè votin en el nostre nom”, va reconéixer. “Molt malament. S’ha d’investigar i castigar. Si algú els òrgans d’investigació ens truca per anar a declarar hi anirem. Hi aniré jo mateix, seguríssim”, va afirmar. Doncs ara tindrà l’oportunitat.

Miquel Àngel Esquerré Batalla, vocal i exdelegat del futbol sala a les Terres de l'Ebre // FOTO: FCF
Miquel Àngel Esquerré Batalla, vocal i exdelegat del futbol sala a les Terres de l’Ebre // FOTO: FCF

No obstant això, sembla que les paraules de l’expresident podrien canviar en aquesta compareixença. Caldrà esperar. Com caldrà esperar que acabi la recerca que han assumit els Mossos i que es produeixi l’esperada decisió del TSJC.

La mateixa SER també va revelar que va ser C. Lendines (també investigada com M. Lendines), filla de la parella d’Esquerrè pare qui va exercitar il·legalment aquest vot.

ISERN INSISTIRÀ

Per cert, en el mateix comunicat judicial s’indica la no acceptació com a acusació particular en el cas de l’excandidat Juanjo Isern. Malgrat aquesta negativa, segons ha pogut saber aquesta Redacció, s’interposarà la corresponent apel·lació.