Primera Jornada de Debutants a Palau Solità i Plegamans

Trenta cinc equips formats per jugadors debutants, de quatre i cinc anys d’edat, han participat a la Primera Jornada de Debutants que s’ha celebrat aquest matí a Palau Solità i Plegamans

Una jornada dedicada als més petits de la casa / FOTO: FCF
Una jornada dedicada als més petits de la casa / FOTO: FCF

El Camp Municipal de Palau Solità i Plegamans ha acollit la celebració de la Primera Jornada de Debutants, que ha organitzat la Federació Catalana de Futbol per tal de donar a conèixer el nou model de Futbol 5 que s’implantarà a partir de la temporada que ve en aquesta categoria.

Durant la Jornada s’han disputat un total de 55 partits de 20 minuts cadascun. Els gairebé 400 participants han pogut gaudir dels partits així com de la zona d’espai lúdic que la Federació ha habilitat per les estones en que els equips no jugaven.

Aquesta Jornada ha nascut amb l’objectiu de promocionar la categoria dels debutant per tal que tots aquells clubs que disposin d’equips amb jugadors d’aquestes edats coneguin el funcionament i el sistema de la competició de la FCF i s’encoratgin a inscriure’s a la lliga federativa de cara a la temporada 15-16.

L’alcaldessa de Palau Solità i Plegamans, Teresa Padrós; el regidor d’esports Miquel Rovira; el president del FC Palau Solità i Plegamans, Francesc García; i els directius de la FCF Francesc Folguera, Paquita Linares i Manel Durani; i el delegat de la FCF al Vallès Oriental, Juan Núñez, han estat presents a la Jornada.

Publicat a FCF