Pol Roigé i Craviotto donen el triomf al Sabadell

El de Castelldefels va marcar i el de Lleida va parar.  D’aquesta manera, Pol Roigé i Craviotto portaven al CE Sabadell al seu primer triomf en la Lliga davant el Olímpic de Xàtiva

Un crack a la Nova Creu Alta / FOTO: CE SABADELL
Un crack a la Nova Creu Alta / FOTO: CE SABADELL

Li va costar moltíssim al CE Sabadell superar al Olímpic de Xàtiva. És al que té acostumat el rival valencià a tots els seus oponents, doncs sempre saben plantar batalla. I aquest diumenge no va ser excepció.

Els pupils del jove Guillermo Fernández es van plantar amb ofici i van dificultar molt el treball dels de Miguel Álvarez. Fins que Pol Roigé es va treure la vareta i Craviotto va començar amb les seves lliçons. Al final, primer triomf a casa, primer triomf en la temporada i quatre punts en el caseller.

Molta pressió

Li va costar a l’equip arlequinat fer lloc en la defensa valenciana que va saltar a la Nova Creu Alta amb la lliçó apresa d’un 4-4-2 en el qual Luismi Loro i Javi Navarro es quedaven com a majors amenaces per Craviotto. És més, una distracció de Lucas Viale va ser a punt de sorprendre al meta exriberenc encara que el tret de David Gómez (8’) va sortir molt creuat.

fitxa cesEls de Miguel Álvarez van abusar de la pilota directa massa fins que Batanero va assumir el seu paper al centre del camp. Això va fer aparèixer més a un batallador Pol Roigé, a un voluntariós Pirulo i a un omnipresent Marc Fernández. Un llançament de falta directa de ‘Bata’ (20’) va ser la primera amenaça per al porter Diego qui, poc després (37’) trauria un córner directe executat per Polaco (37’). La irregular gespa tampoc va ajudar massa, doncs el pot de la pilota va perjudicar més als locals.

Definició i respecte

En la segona part es va obrir més el joc. El golàs del xaval Pol Roigé, després d’un toc subtil de l’excepcional Batanero, va trencar els esquemes i els valencians van avançar una mica més les seves línies. Es va demanar pena màxima per una caiguda de Marc Fernández (62’) que el col·legiat de La Rioja no va veure i van arribar els esglais.

Primer Craviotto va desviar la primera ocasió visitant d’aquesta segona meitat, segons després Javi Navarro la va col·locar en el travesser (66’) i el mateix davanter biscaí va fer lluir-se a l’exporter de l’Hospi gràcies a un cop de cap que va desviar l’ilerdenc (86’). Val la pena veure diverses vegades la gran parada de Craviotto.

No és d’estranyar que des de la banda aplaudís Miguel Álvarez durant una bona estona. Triomf del CE Sabadell que la setmana vinent anirà a Cornellà.