Pobla Mafumet-Espanyol B i L’Hospitalet-Badalona, semifinals Copa RFEF a Catalunya

Aquest matí, a la seu de la Federació Catalana de Futbol, s’ha realitzat el sorteig de les semifinals de la fase autonòmica de la Copa RFEF

Preus dels carnets de soci i abonaments per a la campanya 2015/16 a Badalona
Preus dels carnets de soci i abonaments per a la campanya 2015/16 a Badalona

Pobla Mafumet-RCD Espanyol B i CE L’Hospitalet- CF Badalona són els enfrontaments a doble partit de les semifinals de la fase catalana de la Copa RFEF. Els partits d’anada es disputaran el 9 de setembre i els de tornada el dia 23. La final autonòmica serà també a partit doble: l’anada el dia 7 d’octubre i la tornada el 14 del mateix mes.

La fase autonòmica és de participació voluntària i hi poden participar tots els clubs adscrits la temporada passada a Segona B, així com els equips de Tercera que van participar a la fase d’ascens, sempre i quan no tinguin dret a participar a la Copa del Rei. En aquest cas, la condició de dependència o filialitat no suposa cap impediment.

El campió de la fase autonòmica rebrà un premi de 3.005€ i el dret de representar Catalunya a la fase estatal, on jugarà el campió de totes les fases autonòmiques així com els 18 equips eliminats a la prèvia de la Copa del Rei. La final estatal es jugarà, després de cinc eliminatòries, també a doble partit durant el mes d’abril, amb un premi de 90.152€ pel campió, 30.051 pel subcampió i 12.020 pels semifinalistes.

Aquesta serà la 30a edició d’aquesta competició, que ha conegut quatre campions catalans al llarg de la seva història: el CE Sabadell (90-00), el CF Badalona (03-04), el CE Mataró (04-05) i la UE Sant Andreu (12-13). Per la seva part, el CF Balaguer va quedar subcampió la temporada 94-95.