Piqué no comprarà l’Europa… ara com ara

Doncs no. Gerard Piqué no comprarà el CE Europa. Més d’un innocent ha caigut en la ‘notícia’ amb la qual obríem aquest 28 de desembre. Per part de la majoria de clubs, poca imaginació

L’Europa juvenil fa història, però no serà de Piqué /FOTO: EDUARDO BERZOSA

Totes les tradicions semblen tenir un punt final i aquest 28 de desembre, sembla, que ha començat a perdre la seva ‘innocència’. Així es desprèn de la nul·la participació per part dels clubs catalans de segona B i Tercera Divisió. Aplaudiment majúscul per als 5 departaments de premsa (Europa, Martinenc, Sant Andreu, Santfeliuenc i Terrassa) que han tingut a bé mantenir els bons costums. De qualsevol manera, totes les postures són respectables.

Piqué, a Futbolcatalunya

Per part nostra, l’aposta es va centrar en la compra del CE Europa per part de Gerard Piqué. Algun beneït ‘innocent’ ha picat en la nostra comunicació encara que queda clar que el jugador blaugrana no està per la labor. Tot podria ocórrer en el futur encara que, ara com ara, no va per aquest camí. És més, segons ens informa el nostre amic ‘Doroca70,’ una Assemblea de l’Andorra decideix aquest dissabte si admet la compra del club per part de Gerard.

De qualsevol manera, gràcies per tots els comentaris i totes les mirades que han provocat el corresponent somriure de tots. Shakira no cantarà l’himne, el bo d’Amador Bernabéu no serà Conseller Delegat, però segur que Piqué mira sempre amb afecte al club de Gràcia.

5 ‘valents’ a Tercera

Doncs sí, només cinc valents s’han decidit a desafiar la innocència dels seus seguidors. El mateix Europa parlava d’un intercanvi de porters amb la FEG pel qual Marc Priego aniria a aquest club i Toni Texeira recalaria al Nou Sardenya.

 

El Martinenc va mostrar el seu costat més positiu. Ser el cuer no els impedeix treure a passejar el bon humor, com ha de ser, i anuncien que ‘El Shefield estarà present en els Històrics 2019’.

En el Narcís Sala van anunciar la renovació de Mikel Azparren, la qual cosa significava un NO rotund a José Mourinho!, ara sense equip.

Un altre fitxatge: el Terrassa descobreix per a molts l’arribada del exconcursante de OT (Operació Triomf), Miki Núñez, com a imatge dels egarencs.

Imaginació i il·lusió li ha posat el Santfeliuenc en el seu anunci de nou estadi en aprofitar l’operació urbanística ‘Soterrament’ de les vies del tren a la ciutat. Caldrà veure si no arriba abans aquest nou estadi que l’adéu al pas de vianants famós a Sant Feliu.

Primera i Segona Catalana se sumen

Major participació hem trobat en els clubs de Primera o Segona Catalana. ‘El CE Manresa marxa del Congost. Disputarà els entrenaments i partits al Cruyff Court Manel Estiarte”


, “La UE Sant Ildefons ha arribat a un acord de filiació amb el Reial Madrid” “L’Ajuntament cedirà les instal·lacions de la Nova Creu Alta” (Sabadell Nord), “L’Amposta serà nou filial del Castelló”, “Carlos Clerc, nou reforç d’hivern” (Unificació Llefià), “És troben restes de l’antiga Lluro…podria ser un dels jaciments més grans de l’estat” (CE Mataró), “Sergi Gómez, central del Sevilla, fitxatge del Marianao Poblet” i per la seva originalitat, atenció al missatge del Lloreda