Peralada, Vilafranca i Manresa no arriben a 10

Finalitzada la primera volta de la Lliga a la Tercera RFEF, només Peralada, Vilafranca i Manresa poden dir que no han arribat a rebre encara deu gols en contra

Toni Casamayor, Oscar Pulido i David Aroca,  la millor assegurança per als seus equips // FOTOS: Vilafranca/Manresa/Peralada
Toni Casamayor, Oscar Pulido i David Aroca, la millor assegurança per als seus equips // FOTOS: Vilafranca/Manresa/Peralada

Peralada, Vilafranca i Manresa, és a dir, David Aroca, Toni Casamayor i Oscar Pulido, només han rebut 9 gols en aquesta primera volta de la Lliga a la Tercera RFEF marquen diferències.

Disputats 15 partits (xampanyers i bagencs) o 16 (vilafranquins), aquesta dada defensiva es tradueix en la tercera i vuitena posició, respectivament; d’altra banda, els d’Ivan Moreno no es mouen de la 4a plaça. Nou gols en contra signifiquen 2 menys que Girona B, 3 menys que FE Grama i 4 menys que Vilassar.

PERALADA, VILAFRANCA I MANRESA, FERMS

El porter barceloní és un col·leccionista d'èxits // FOTO: FC Vilafranca

El porter barceloní és un col·leccionista d’èxits // FOTO: FC Vilafranca

Pendents del Peralada-Manresa (12 de gener), els uns i els altres poden treure pit per haver mantingut en 7 i 8 ocasions la seva porteria a zero. És més, els d’Héctor Simón han rebut en 7 partits un gol i només una vegada 2, al Narcis Sala (3 d’octubre).

En aquesta data ens comptava a Futbolcatalunya les seves sensacions el torellonenc David Aroca poc abans de perdre per 2-0, dos gols d’Albertito. Fins a aquest moment aterraven amb 14 gols a favor per només 2 en contra (9a jornada).

Només el Sant Andreu ha estat capaç de marcar-li dos gols a David Aroca // FOTO: CF Peralada

Només el Sant Andreu ha estat capaç de marcar-li dos gols a David Aroca // FOTO: CF Peralada

Únicament el conjunt quadribarrat ha estat capaç de superar dues vegades a Aroca (27 anys) qui només es va perdre un partit (Granollers) per lesió a l’escalfament.

TONI CASAMAYOR ES FA MOLT GRAN

Però si David és un dels grans responsables de la trajectòria del Peralada, Toni Casamayor ho és per part d’un Vilafranca ferm per a aconseguir un objectiu que li van impedir el curs passat en els despatxos.

El barceloní ho ha jugat tot, 16 de 16, ha deixat 10 vegades a 0 la seva porteria doncs només la UE Sants li han ficat 2 i l’Hospi, 3. Excepcional trajectòria de l’experimentat porter que sota la disciplina d‘Ivan Moreno es mostra com un dels millors de la categoria.

Tota una garantia per al Manresa de Costa; Oscar Pulido té un present i un futur impressionant // FOTO. CE Manresa

Tota una garantia per al Manresa de Costa; Oscar Pulido té un present i un futur impressionant // FOTO. CE Manresa

OSCAR PULIDO, AMB POC SOROLL

Indiscutible també és Oscar Pulido al Manresa de e Ferran Costa (15 de 15). El més jove dels 3 és una aposta seriosa d’un equip que lluita per estar entre els millors i el seu porter garanteix bons números.

Amb 8 porteries a zero i amb 1 gol en contra en 6 ocasions, només la UE Olot ha estat capaç de ‘castigar’ els del Congost (0-3). Ha estat l’única ocasió que el fortí manresà s’ha vist clarament superat aquesta primera part de temporada.

En resum: David Aroca, Toni Casamayor i Oscar Pulido no han arribat a encaixar la desena de gols a la seva porteria. Aquesta és una de les grans claus per a la bona marxa dels seus equips.