David Aroca: “No serà fàcil puntuar al Narcís Sala”

David Aroca és el porter menys golejat (1) de la 3RFEF5 sota la porteria del nou Peralada d’Héctor Simón i aquest diumenge li espera el Narcís Sala. El torellonenc prefereix anar setmana a setmana i no fixar-se objectius llunyans

David Aroca compleix la seva tercera temporada sota la porteria xampanyera

David Aroca compleix la seva tercera temporada sota la porteria xampanyera // FOTO: CF Peralada

@ManuelSeguraM

El porter menys golejat de la 3RFEF5, David Aroca mra el dia a dia, setmana a setmana, tant a nivell personal com a nivell equip sota la porteria del Peralada. En la seva tercera temporada com a ‘xampanyer’ aquest porter de Torelló només ha encaixat 1 gol (6 partits) perquè el duel contra el Granollers li ho va perdre per lesió d’última hora.

En resum: Pobla, San Cristóbal,Ascó, Guineueta i L’Hospitalet es van quedar amb el seu caseller a zero.

DAVID AROCA, A FONS

“EL NARCÍS SALA SEMPRE ÉS UN CAMP COMPLICAT”

Nosaltres volíem parlar una mica amb el líder d’aquesta 3RFEF5. Això de líder sorprèn el mateix líder?

Ara com ara ens fa gràcia, és anecdòtic veure’ns allà dalt, a més, Lliga és molt llarga. La veritat és que ens trobem molt bé aquí i segur que és molt millor que no estar a baix.

Entre vosaltres o els mateixos aficionats provoca un major estat d’ànim o, especialment, hi ha prudència?

L’ambient és molt bo, òbviament, i al nostre vestuari és boníssim; és clar que arribarà un dia que no guanyarem però tant de bo que quedi molt lluny.

Aquest Peralada és un equip d’autor on destaca el segell del seu tècnic Héctor Simón o també és massa aviat per a aquesta definició?

Des que ha arribat el nou cos tècnic amb Héctor Simón ens han intentat inculcar les seves idees i les hem rebut molt bé al terreny de joc i a l’aspecte mental. El míster incideix molt en l’aspecte mental del futbolista i ens està ajudant molt.

El Peralada d'Héctor Simón és l'actual líder a la 3RFEF5  // CF Peralada
El Peralada d’Héctor Simón és l’actual líder a la 3RFEF5 // CF Peralada

“L’AMBIENT DEL VESTUARI ÉS BONÍSSIM”

Pot ser aquesta la clau per a aquest lideratge? Héctor treballa molt l’aspecte personal/mental dels seus jugadors. Això es nota?

Pot ser. És un dels aspectes que més treballa i jo també crec que és bo perquè és un dels fonamentals en el transcurs d’un partit. Els porters, per exemple, ho sabem molt bé perquè durant un partit es juguen mil situacions; aquesta és una plantilla amb més experiència i amb resultats que, ara com ara, acompanyen. Cal seguir aquesta línia.

Aquesta línea que heu tornar a demostrar, com a última referència, davant el CE L’Hospitalet, demostra moltes coses. Per exemple: es nota un aire d’equip fort

Crec que sí i començant per darrere, per l’aspecte defensiu i des de la porteria a zero ens hem fet forts. D’aquesta manera tens un punt assegurat i davant l’Hospitalet, clar aspirant al primer lloc, es va demostrar. Ara toca el Sant Andreu, un altre aspirant. Nosaltres anem setmana a setmana i ja veurem on arribem perquè les nostres aspiracions són arribar el més lluny possible.

David Aroca, el mur del Peralada, el mur de la 3RFEF5 és un futbolista bàsic // FOTO: CF Peralada
David Aroca, el mur del Peralada, el mur de la 3RFEF5 és un futbolista bàsic // FOTO: CF Peralada

A més són, ara com ara, l’equip gironí de moda.

És anecdòtic. El Girona B és aquí i segur que l’Olot i Figueres, també.

“TREBALLEM AMB LA IDEA DE TENIR LA NOSTRA PORTERIA A ZERO”

Insistim en això de cinc porteries a zero, només 2 gols en contra (un encaixat pel seu company Aitor Mújica). A partir d’aquí arriben els triomfs.

Sí. Treballem des d’aquesta porteria a zero i les sensacions en la rival són molt bones amb els nostres davanters marcant; això és gràcies a la competència que hi ha en l’equip i a la competitivitat sana en tots els llocs. Marc Medina, Adrià Casanova, Josu…tots marquen i és important per a tots.

El xoc d’aquest diumenge al Narcís Sala és un examen a considerar?

Clar perquè, encara que no han començat de la millor manera, són un clar candidat a la primera posició. El Narcís Sala sempre és un camp complicat amb una afició que recolza molt per a un partit sempre molt agradable per a jugar. No serà fàcil puntuar allí, però anirem amb la nostra idea, intentar deixar la nostra porteria a zero i marcar.

“CAL PENSAR EN EL DIA A DIA”

Ara, el Peralada és líder, equip menys golejat, el referent a seguir. Per a tot això estan preparats?

No ens pressionem ara sinó que anem setmana a setmana, després ja veurem. No cal pensar més enllà sinó en el dia que arriba.