Peralada acaricia l’ascens set anys després

Sembla que va ser ahir encara que ja han passat set anys d’aquell 13 de maig del 2007, data fatídica per a l’equip de l’Empordà. Avui en dia la temporada 2013-2014 de l’equip és impressionant. No sortien amb l’objectiu clar de pujar a Tercera, però els de Nacho Castro s’han mostrat intractables i estan a tres punts de la glòria

REDACCIO
redaccio@futbolcatalunya.com

Dia històric a Peralada aquest proper diumenge// FOTO:  CENTSETESPORTS.BLOGSPOT.COM
Dia històric a Peralada aquest proper diumenge// FOTO: CENTSETESPORTS.BLOGSPOT.COM

Ambient de gran final, de dia històric a Peralada aquest proper diumenge. El club viu amb tota la intensitat una data que els pot retornar, una vegada més, a la Tercera divisió. Els de Nacho Castro, que arriben a aquesta avant penúltima jornada com a capdavanteres destacats, ja que el Sabadell B es troba a cinc punts, només necessiten un triomf contra la Unificació Llefià per tocar la glòria, Tres punts. Una victòria per la qual tot l’equip i tota la ciutat s’ha preparat a consciència.

Els tretze triomfs i tres empats que han aconseguit en el Municipal de Peralada ha estat tot un rècord d’un equip que compta amb dos dels màxims realitzadors (Aleix Feixas, 15 i Àxel Vizuete, 13) de entre els cinc primers de la categoria. També mereix especial esment el treball defensiu de l’equip empordanès, ja que el seu porter Toni Montero només ha encaixat 17 gols en els 32 partits de competició. Clar que també fora de casa han aconseguit uns números interessants amb només un KO en 16 partits.

Així les coses arriba aquest diumenge l’equip Badalona al fortí del Peralada i els de Castro desitgen resoldre per la via ràpida. Esperar a l’última jornada a Banyoles seria molt més complicat.

En la lluita segueix el brau filial del CE Sabadell. De la mà de Toni Rodríguez saben que una derrota del Peralada és difícil però ho intentaran. Primer han de superar al Girona B, que ja ho té tot fet, i repetir a l’últim partit a Montcada. Tot i això, han d’esperar un error del Peralada.

DESCENS GAIREBÉ DECIDIT

En aquest primer grup de la Primera Catalana ja es van acomiadar de la categoria, jornades enrere, Sant Cristóbal, Guíxols i Canyelles, mentre que la Unificació Llefià té tots els números per quedar-se amb la quarta plaça. Per a la promoció de descens hi ha més candidats: La Jonquera i el Vilassar Dalt estan igualats a 39 punts mentre que el Lloret i el Montcada tenen 40 i l’Avià 41.