Per què la parella ‘diabòlica’ no acomiada Oriol Camacho?

OPINIÓ- Fa uns dies vam publicar la carta de 30 ex treballadors posats al carrer per la parella ‘diabòlica’ Soteras-Calle. Dèiem que tots els acomiadaments han estat improcedents i ha tocat “clink clink caixa” (la caixa dels clubs)

Oriol Camacho, encara secretari general de la Federació Catalana de futbol // FOTO: FCF
Oriol Camacho, encara secretari general de la Federació Catalana de futbol // FOTO: FCF

@ManuelSeguraM

msegura@futbolcatalunya.com

L’encara secretari general Oriol Camacho s’atreveix a denunciar actuacions “inconfessables” de Soteras, Calle i d’altres treballadors en el procés electoral. I ho va fer per acabar amb el presumpte ús i abús de les VISAS per a dinars, comunions i festes de guardar en campanya electoral per part d’uns quants delegats i pagaments de les actes notarials a “casa Simón” per un no treballador de la FCF. (segons Camacho).

Es diu que en una notaria de Sabadell fan preus especials per a tots els clubs i federats de Catalunya.

EL MISTERI DE L’ESTRANYA PARELLA

Amb un parell de pebrots, els quals tant li agraden a Soteras i no sabem si amb una bona copa de ‘Chinchón’ i els millors ‘sagraments’ al millor estil Izarra, Oriol Camacho va iniciar el seu particular “Tour” de confessions i penediment. Se’n va als Mossos, al Jutjat d’Instrucció de Sabadell, als mitjans de comunicació i, com si es tractés d’una plaça de bous braus, acaba la seva feina capgirant l’arena amb dues orelles i la cua. La traca final arriba a la Oficina de Presidència de la Generalitat, amb la consellera ‘amiga’ de Soteras, Laura Vilagrà.

Calle, Soteras i Camacho,, el ja ex 'trio la-la-la' que encara mana a la Catalana  (Oriol, no) // FOTOS: FCF
Calle, Soteras i Camacho,, el ja ex ‘trio la-la-la’ que encara mana a la Catalana (Oriol, no) // FOTOS: FCF

I perquè ningú li digui a Camacho que és un mentider, s’emporta les millors “armes de matar” (que no “catanes”) per la seva confessió: documents, e-mails i àudios per donar i vendre. És clar, algun dels protagonistes dels àudios podrà dir que no és la seva veu amb allò tan de moda com és la intel·ligència artificial.

ON ESTAN LES PROVES ‘HONORABLE’ SOTERAS?

Soteras ja ha dit públicament que ja tenen totes les proves per demostrar que el que diu Camacho és fals. Ànim, ‘honorable’ Joan, “al toro”! Els Mossos i la jutgessa volen aclarir-ho ja.

Aquí comença el misteri. Si la “parella” Soteras i Calle ha enviat a casa seva més de 30 extreballadors de forma improcedent, com és possible que al secretari general Oriol Camacho, no se li hagi obert ni tan sols expedient disciplinari… per allò de “transgredir la bona fe contractual” que diu el Conveni Col·lectiu, etc… Perquè el que s’ha dit, com a mínim, sembla molt greu, oi?

Diran que no podien fer-ho perquè Antifrau el va nomenartestimoni protegit” per la Llei que protegeix els ‘informants’ per no patir represàlies de cap mena a la feina.

GARRIDO INTENTA TREURE PIT A L’ASSEMBLEA

Però sorprèn més, ja que el flamant vicesecretari Sergi Garrido, que coneix molt bé el sumari del jutjat d’instrucció a Sabadell, va recordar a l’Assemblea als clubs amics i no amics que ara mateix “el seu cap” Camacho ja no és testimoni protegit. Com que Garrido ha participat en els expedients d’acomiadament dels seus ex companys, segur que podria donar les raons. Però ho va deixar per a la propera Assemblea.

Secretari general (Oriol Camacho), a l'esquerra; vicesecretari (Sergio Garrido), a la dreta // FOTO: FCF
Secretari general (Oriol Camacho), a l’esquerra; vicesecretari (Sergio Garrido), a la dreta // FOTO: FCF

Si això és cert, per què aleshores no s’atreveixen a fer fora al secretari general, que els ha deixat amb les vergonyes a l’aire, o almenys ho ha intentat, amb àudios que s’escolten molt millor que els de l’Izarra, i documents de tots els colors. Àudios a tots els escenaris: a les oficines del carrer Sicília, a reunions de junta, a dinars, sopars, etc… No sabem si també algun s’ha enregistrat al bany. Per si algú pensa que “quan es canta, ho fan en funció de l’hora del dia”.

TÉ MÁS ÀUDIOS COMPROMETEDORS CAMACHO?

O hi ha temor que Camacho tingui més àudios, que no tinguin res a veure amb el procés electoral, però que serveixin per dirigir una pel·lícula de Netflix sobre el dia a dia a l’illa de Sicília? Perquè diuen que acomiadar gratis és possible en casos així…  I Camacho, de llarg, és el que més guanya de tothom.

O se’ls ha passat el termini de prescripció de 60 dies i ja no ho poden fer gratis? Segur que els assessors jurídics de la FCF ens podran donar les explicacions oportunes. Tant esforç per acomiadar administratius i administratives pagant diners, i ara prefereixen no fer fora Camacho ni gratis. Hauria estat bé que l’Assemblea hagués conegut les raons.