El servil Garrido relleva Camacho a l’Assemblea

OPINIÓ – Sergio Garrido és un empleat de la FCF que ha sabut guanyar-se molts càrrecs en un temps rècord com a servil escuder i ara haurà de donar la cara davant els clubs al lloc de l’absent secretari general, Oriol Camacho

Secretari general (Oriol Camacho), a l'esquerra; sotssecretari (Sergio Garrido), a la dreta // FOTO: FCF
Secretari general (Oriol Camacho), a l’esquerra; sotssecretari (Sergio Garrido), a la dreta // FOTO: FCF

@ManuelSeguraM

msegura@futbolcatalunya.com

Tipus particular aquest Sergio Garrido tan jove (30 anys) com a vertiginosa ha estat la seva carrera fins a ser etiquetat com a sotssecretari de la FCF. Els mèrits només els sap el totpoderós Calle el futur del qual sembla caminar molt parell.

Va entrar l’abril passat del 2019 i ja és responsable d’administració, assessor jurídic, cap d’informàtica, secretari de futbol sala i de la Fundació FCF, i sotssecretari general. Traduït: Cap 1a, 48.000€ (+-) al marge de Bonus i més Bonus.

GARRIDO PER CAMACHO

Amb aquests grans ‘títols’ Garrido ocuparà el primer pla de l’Assemblea del 26 a Sant Cugat, ja que Oriol Camacho (el seu mestre) segueix de baixa mèdica. Ara haurà de ser ell qui respongui als mediatitzats i covards clubs, si algú s’atreveix a preguntar alguna qüestió problemàtica. No es preocupin ja anirà ben alliçonat pels magistrals oradors, Joan Soteras i Calle. Si no, el trans-comunicador. Ontoliu li passarà pressupost.

Un triplet per a la història del futbol català: 'Bomba' Guerrero, Calle i Garrido // FOTO: FCF
Un triplet per a la història del futbol català: ‘Bomba’ Guerrero, Calle i Garrido // FOTO: FCF

LA JUTGESSA PARLA DE GARRIDO

Però atenció al que la jutgessa del 2 de Sabadell diu sobre Sergio Garrido Amestoy. Llegeixin les les línies finals que s’inclouen al Sumari: “Guerrero participava en tots els tràmits amb la notaria, gestionava el correu electrònic de la candidatura (Soteras) i preparava l’expedient electoral etc.”. I arrodoneix aquest primer apartat afegint que “va participar en el disseny de l’acte de les votacions, en la redacció del certificat estandarditzat finalment aportat a les actes notarials presumptament falsificades”.En resum: “Garrido posseiria l’expedient electoral físic i hauria participat a la falsificació de signatures”.

‘SOLDAT’ DEL TOTPODERÓS

Les paraules de la jutgessa al Sumari producte de la seva recerca deixen al ‘soldat’ del totpoderós amb un alt grau de complicitat perillosa.

“Diversos correus confirmarien encara més la posició de domini a la cúspide de la jerarquia del grup”. Garrido rebia ordres i “s’enviava a les taules via “drive” i com s’havia de fer servir” o, també, “planificava les reunions per a preparar l’expedient electoral que s’havia d’enviar al TCE”. No és d’estranyar que, finalitzat el procés electoral, rebés un ‘Bonus’ de 10.000€ per la feina ben feta.

UN EXTRA DE 10.000€

Garrido, als seus 30 anys, porta una carrera de crack. Només fa falta llegir el seu Linkedin on apareix tota la seva trajectòria. Clar que oblida el seu pas com a aprenent per l’agència Wasserman (agència de futbolistes). De fet, el polivalent lletrat va combinar el seu despatx federatiu amb el de representant. No passa res. Ara ja veuen per al que ha quedat però l’Assemblea de Sant Cugat li pot propiciar una altra extra, si ho fa bé.

Garrido rep doble gratificació de 5.000€ + 5.000€ per la gran feina realitzada en període electoral