Pep Caballé torna a sentir-se futbolista

El jugador de Ripoll va disputar un partit oficial amb el Racing de Ferrol després de superar una greu lesió de genoll. Pep no jugava a la lliga des del 9 de maig de 2021

@JordiMestres_

Pep Caballé ha tornat al camp // FOTO: Racing de Ferrol

El passat cap de setmana va ser molt especial per Pep Caballé. El calvari de veure’s lluny del verd va acabar, de cop, al minut 83 del Pontevedra-Racing de Ferrol. Aleshores entrava al camp i rebia una forta ovació de la seva afició. No era per menys, ja que tornava a vestir-se de curt de forma oficial després de més d’un any i mig allunyat dels terrenys de joc. La lesió de lligament creuat anterior i algunes musculars posteriors no van posar el camí fàcil al futbolista català, però finalment va veure la llum al final del túnel.

Pep Caballé sempre ha estat un lluitador. El “no podran con él” que diu la seva cançó a Cornellà així ho demostra. Ja va trencar-se el lligament creuat anterior el 2015 amb el Cornellà i després va tornar millor per disputar dues promocions d’ascens amb els verds i una altra amb l’Ibiza.

Amb gairebé 200 partits disputats entre Segona B i Copa del Rei, Caballé encara no havia pogut debutar a Primera Federació. La lesió de genoll greu, la segona de la seva carrera, va fer estralls i no va poder jugar de forma oficial del Maig de 2021 fins al Desembre del 2022. Un any i mig sense vestir-se de curt al Racing de Ferrol.

Pep Caballé es va operar el genoll a finals de Setembre de 2021 // FOTO: Pep Caballé

“SEGUIRÉ AMB UN SOMRIURE SEMPRE”

“Agraeixo als companys i a tota la gent que m’ha donat suport. Ha estat una lesió llarga i dura i després vaig tenir microtrencaments, però per fi ho he aconseguit i he debutat a Primera Federació”, deia a la roda de premsa del dia posterior al seu redebut a Pasarón contra el Pontevedra.

Pep afirmava que “seguiré amb un somriure sempre” i també que “he estat un lluitador i seguiré lluitant per tenir més minuts i ajudar l’equip”. La recompensa no va ser només tornar a jugar, sinó sentir l’afecte d’una afició que li té una estima especial des del gol que va marcar contra el Deportivo de La Coruña: “La ovació ha estat molt bonica. Se m’ha posat la pell de gallina i molts companys meus m’ho han dit. La gent està amb mi i això és d’agraïr”. Ja saben, no podran con él. Ha quedat demostrat una vegada més.