Pep Caballé s’acomiada del Cornellà

El capità abandona el club verd després d’onze anys al primer equip i tretze a l’entitat. Pep ha viscut totes les gestes del Cornellà en primera persona i va dir adéu en una roda de premsa molt emotiva

JORDI MESTRES @jordimestres7
Pep Caballè es va de Cornellà
Pep Caballé ja no és jugador del Cornellà // FOTO: Jordi Mestres

L’últim dels jugadors de la generació de l’ascens a Segona B del Cornellà marxa. Tampoc hi és Jordi Roger. Només queda Andrés Manzano i queda clar que els cicles, com tot a la vida, passen. Fins i tot històries tan boniques com la de Pep Caballé amb el Cornellà s’acaben. Han estat més de 300 partits, 141 dels quals a Segona B. Va arribar de Ripoll sent juvenil i marxa amb 29 anys, després de madurar a un club que, sense cap mena de dubte, ha estat el de la seva vida. Toca separar camins.

Pep Caballé vol provar una nova experiència, saber què se sent fora de les parets del Municipal. Lluny dels seus, que van estar molt a prop en un comiat molt emotiu a la sala d’actes de l’estadi verd. “Estic orgullós d’haver format part d’aquest club i avui és un dia molt difícil”, deia entre llàgrimes un Pep Caballé que va agrair a tots els entrenadors la confiança que li han tingut i, especialment, a Andrés Manzano, “el meu segon pare”.

El director general, visiblement emocionat també, va definir a Pep com “un dels millors jugadors de Segona B” i també va admetre que “per a mi és un moment molt difícil. Pep representa molt a aquest club i és complicat acomiadar-se d’ell”. Pep Caballé està molt a prop de fitxar per l’Ibiza, que podria ser el seu segon club a nivell professional.