Pendents de la resolució per competició del Òdena-Vilaseca

Definits els horaris de les semifinals de la Copa Catalunya Amateur, que disputaran el Vilaseca, el Suburense, el Folgueroles i l’Abadessenc. Pendents del partit Òdena-Vilaseca

Semifinals de la Copa Catalunya Amateur,/ FOTO: FCF
Semifinals de la Copa Catalunya Amateur,/ FOTO: FCF

Els quatre equips que s’han classificat per a les semifinals de la Copa Catalunya Amateur 2015 estan a un sol pas d’arribar a la final, que es jugarà el diumenge 30 d’agost, a les 10 hores, al camp de la UE Vilassar de Mar.

El Suburense CF, de Primera Catalana, s’enfrontarà al Vilaseca CF, també a Primera Catalana. L’altre partit està format pel Folgueroles CF, de Tercera Catalana, i per l’Abadessenc CE, de Primera Catalana.

HORARIS
22/8 17 h. Mpal. Folgueroles Folgueroles-Abadesenc
22/8 19.30 h. Mpal. Aiguadolç Suburense- Vilaseca

Recordem que l’equip que guanyi la gran final del diumenge 30 d’agost es quedarà en propietat la Copa. A més a més, la recompensa econòmica del guanyador serà de 4.000€, mentre que el subcampió rebrà 2.000€. D’altre banda, l’Òdena ha presentat un escrit de reclamació del partit de quarts de final disputat contra el CF Vilaseca. Per tant, aquest horari és provisional, tot depenent de l’acord que prengui el Comitè de Competició envers aquest partit.