Peke enfonsa al Terrassa i l’Hospi al Peralada

Un golàs de falta directa del vallenc Peke va sentenciar al Terrassa de Molist mentre l’Hospi va reaccionar a Peralada igual que el cuer Sants enfront del Figueres. El líder Pobla va cedir un empat

Hospi, Victòria, Alegria, CELH
Després de dues setmanes KO, va arribar l’alegria del Hospi/FOTO: @Mark_SplashFoto

Onze jornades a Tercera amb un balanç de 3 triomfs locals, 2 empats (els dos a zero) i 4 victòries a domicili i un total de 24 gols marcats (10 locals per 14 visitants). Van guanyar Castelldefels, Horta i Sants a casa seva enfront de Terrassa, Granollers i Figueres, respectivament, van empatar a res Pobla i Banyoles i Vilafranca amb Cerdanyola, i es van emportar els tres punts a domicili Vilassar, Sant Andreu, Manresa i L’Hospitalet enfront de Santfeliuenc, Igualada, Sant Cristóbal i Peralada.

És a dir, La Pobla seguirà líder una jornada més malgrat el punt cedit a un Banyoles que suma per tercera setmana consecutiva –li espera l’Europa-, l’Hospi es recupera després de dos KO consecutius (Ripo 7′, Bruno 37′ i Ton Ripoll 59′), el Sant Andreu va remuntar en el 91′ (segon gol de David Serrano perquè el primer el va marcar en el 22′, mentre Josema va ser en el 38′) i l’Horta torna a la quarta plaça després d’imposar-se a un Granollers que va demostrar ser un gran equip fora de casa; Victor Morales (9′) i Albert Ruiz (penal, 82′), pels visitants, no van poder amb els materialitzats per Marc Río (28′), Gaudioso (37′) i Adrià Recort (72′).

Peke, el mariner més gran

Però si cal destacar a algú de manera especial és al vallenc Peke, el migcampista d’un Castelldefels que tornava a guanyar després de 6 jornades sense fer-ho. El golàs que va ficar en la porteria de Kilian Cañabate –tres minuts abans es va lesionar Texeira- és de manual; toc d’Aumatell i la va clavar a l’esquadra vermella. Gran gol mariner després de sumar un punt dels seus últims 15 que donen vida als de Miki Carrillo perquè surten de la zona vermella. Per contra, jornada de reflexió per a Xavi Molist que aquest proper ‘finde’ descansarà.

Les Grases i Les Comes cauen

Aquest cap de setmana va donar inici amb derrotes de Santfeliuenc i Igualada a casa seva. Els d’Andrés González, que encaixen la seva segona caiguda a Les Grases, van fallar una pena màxima (Juanjo Prior) davant el meta visitant Antonio Martín amb 1-1 en el marcador i va decidir en el 63′ Gonpi. Aquesta remuntada del Vilassar de Nen també es va repetir en Les Comes amb gol inicial de David Serrano (22′), empat de Joel Solà (68′), de penal, i segona diana del jugador andreuenc Serrano (91′) en l’afegit.

En el primer duel d’aquesta jornada (dia 1), Vilafranca i Cerdanyola no van passar del 0-0 en un partit que va servir per a homenatjar a Gerard Boira i David Fontanils pels seus 200 partits amb la samarreta dels locals. Felicitats!!
David Fontanils i Gerard Boira, Vilafranca
David Fontanils i Gerard Boira, 200 partits/FOTO: LLuís Montaner

Energia per al Sants

El drama es va començar a viure a L’Energia quan Jonathan (9′) va avançar al Figueres enfront d’un Sants que arrossegava 7 decepcions seguides, però va haver-hi reacció. Sergio Navarro es va posar l’equip a la seva esquena i va batre en dues ocasions a Aitor Embela gràcies a un rebutg (51′) i en el 66′. El 3-1 d’Aleix va ser la glòria blanc i verda en el 87′. Atenció als santsencs i als empordanesos de Xavi Agustí que segueixen sense guanyar fora de casa.
Manresa, San Cristóbal, Ca N'Anglada
Victòria del Manresa a Ca N’Anglada/FOTO: Eduardo Berzosa

Golejada del Manresa

No va deixar passar l’ocasió de sumar punts el Manresa d’Andreu Peralta amb el seu tercer triomf fora del Congost; des del minut 14′ (Biel) es van encarregar els visitants de deixar clar a l’Igualada que seguirien, una data més, en la cua de la classificació amb el Sants. Set minuts després Joel (17′) col·locava el 0-2 i Biel Rodríguez (20′) posava el 0-3. Sis minuts d’or van fondre als de Ballabriga (tercera derrota) que van aconseguir el gol de l’honor (Tom Diawara 40′). Orellana va tancar el 1-4 final (67′).