Pedro Dólera signa per la UE Olot

El pratenc Pedro Dólera assumeix aquest dilluns un dels seus majors reptes en una banqueta des que s’iniciés en el seu entranyable Terlenka perquè ara aterra a la Garrotxa per a dirigir una UE Olot tant exigent com excepcional

Pedro Dólera assumeix un repte molt important al capdavant del primer equip garrotxí // FOTO: UE Olot
Pedro Dólera assumeix un repte molt important al capdavant del primer equip garrotxí // FOTO: UE Olot

El fitxatge de Pedro Dólera per la UE Olot es podria arribar a considerar com a sorpresa, ja que el pratenc sempre s’ha mogut per cercles pròxims a Barcelona. Des que va començar en el seu estimat Terlenka i posterior pas pel Marianao, va començar a escriure la seva història en el CE Europa (7-2009/2015). Van ser temporades amb segell propi i disputant el play-off d’ascens fins a tres ocasions però sense fortuna final.

TERLENKA, MARIANAO, EUROPA, PRAT…

Catorze anys després signatura per una UE Olot amb moltes urgències i amb una de les aficions més generoses del futbol català. Segur que la directiva presidida per Joan Agustí haurà pres bona nota de la trajectòria del seu nou entrenador al llarg d’aquests últims nou anys al Sagnier.

Va arribar el 2015 al Prat i va pujar immediatament a l’equip potablava a Segona B on romandria un curs; posterior descens a Tercera i nova alegria en el 2019 enfront del Portugalete. Després de quatre temporades en la categoria de bronze ha tocat el disgust d’un nou descens en un equip amb més de 600 partits dirigits. Extraordinari.

I ARA A OLOT

Amb aquests referents, el tècnic signa per l’entitat olotina i amb l’objectiu evident d’ascendir a l’equip. “Em feia molta il·lusió formar part de la història d’aquest club”, ha comentat en la seva presentació on no ha ocultat que “vinc amb la idea de deixar empremta, és un club gran i amb possibilitats”. A més, avança que “vull gent que aposti per l’Olot i vulgui venir aquí”

Chesco Rivas serà el segon de Dólera // FOTO: UE Olot
Chesco Rivas serà el segon de Dólera // FOTO: UE Olot