Partidàs en el Nou Sardenya i retrobament amb el triomf del Mollet

A falta del Barça B-Girona B d’aquest diumenge, la LNJ va oferir una 8a jornada golejadora. Cornellà, Lleida E. i G. Manresa segueixen forts, es recupera l’Espanyol, golejen Europa i Badalona i tornen a guanyar Mollet i Mercantil

Partit Europa-Badalona LNJ/ FOTO: Nicolás Arlarzón/CE Europa

Tres triomfs locals i cinc visitants és el balanç momentani de la vuitena jornada en la Lliga Nacional Juvenila falta del Barça B-Girona B d’aquest diumenge. Per a dalt ningú falla, pel mig es busquen la vida i per a baix, Mercantil, Manresa i Mollet sumen una nova victòria. (Veure Classificació)

En un cap de setmana on es porten marcats 23 gols, ara per ara, (11 locals/12 visitants), segueixen invictes Barcelona B, amb un partit menys, i Gimnàstic de Manresa, quina trajectòria és espectacular. Els de Carlos López van resoldre el xoc enfront de l’FP Júpiter en el minut 81, gràcies al gol definitiu de Peñarrubia. Van ser onze minuts finals intents després d’haver col·locat la igualada Sena.

Amb un pols espectacular en el Pitxitxi, ja que Radulovic es manté amb vuit gols -aquest dissabte no va anotar-, s’acosta Pau Pardos (Júpiter), amb un menys, seguit de Juan Fernández (Barça) amb 5, Lleida Esportiu i Cornellà, al costat de G. Manresa, no fallen a casa. El líder provisional va sentenciar a una Damm que ja acumula quatre derrotes, la meitat del campionat (el curs passat van ser 6 en tota la temporada). Els verds queden a l’espera del Barça, per si hi ha sorpresa.

No la va haver en el Mpal. De Gardeny on els de Joel Rabinad segueixen ferms en el seu intent de tornar a la DHJ. No va marcar Radu, però sí que ho van fer Eloi i Adrià Gené i tots els gols valen.

El Mercantil ja guanya

TRIOMFS A DOMICILI

Van guanyar fora de casa seva Espanyol B, Mercantil, Manresa, Badalona i Mollet. Tots ho van fer per la mínima menys els de Manolo Delgado amb gols de Del Peral (54′) i Dani Ramírez (83′). Segon triomf pels vallesans que comencen a mirar cap amunt. Per contra, la UE Figueres suma el seu tercer KO a casa seva.

També els va costar als de Robert Cuesta guanyar en el Mpal de L’Àliga enfront d’un Gené que encara no sap el que és somriure a casa seva (1 empat i 3 derrotes). En tres minuts es van col·locar 0-2 i van saber mantenir-se fins al final encara que Vladimir Puig va retallar diferències. Per la mínima també es va decidir el duel a Tarragona amb gol de Sergi Enric (17′); els locals de Dani Vidal porten 7 punts perduts dels 12 disputats mentre que els d’Albert Nualart porten més punts fora (7) que en el Congost (3).

Dídac Vidal, tècnic del Mollet

Qui pren aire aquesta setmana és el Mollet de Dídac Vidal. Des de la segona jornada no guanyaven els vallesans i ha hagut de ser a la vuitena quan han tornat al camí del triomf enfront d’una EF Mataró que dóna una calç i una altra de sorra. La diana de Gerard Boira (15′) val el seu pes en or per col·locar el seu segon triomf aquesta temporada

El xoc espectacular de la jornada es va viure en el Nou Sardenya. Set gols van animar una tarda on l’emoció va brillar amb magnificència. Marc Tatay va posar el 2-0 en 13′, Abad i Jiménez van igualar en seixanta segons i Polo amb Fàbregas van llançar als escapolats per tancar el local Velis el 3-4 final. Segona victòria consecutiva dels nois d’Òscar López. I ara a esperar al Barça B-Girona B