Paquita Linares, el calvari d’una dona a la FCF

Espectacular presència de l’exdirectiva de la FCF, Paquita Linares, en el ‘Tot es mou’ d’Helena García Melero. Assetjament, falsificacions i intimidacions posen a Soteras, Llaó i Calle a la porta de sortida

Paquita Linares, FCF, TV3
L’exdirectiva de la FCF, Paquita Linares, ha tornat a denunciar els abusos que va patir Joan Soteras i algun dels seus directius i empleats // CAPTURA TV3

Més d’un any després, l’exdirectiva Paquita Linares, ha tornat a recordar el trist episodi d’assetjament, maltractament psicològic i denigració amb protagonisme per a Joan Soteras, encara president, Josep Llaó i l’empleat José Calle.

“Em van anul·lar completament”, va afirmar una nerviosa Paquita Linares a TV3 encara que, a poc a poc, va dir el que volia dir. Amb el suport meravellós d’Helena García Melero, l’única directiva del futbol català, abans de l’arribada de les 4 directives ‘mudes’ actuals, va posar les coses al seu lloc. Aquest és el ‘Calvari d’una dona a la FCF’, titular propietat de TV3.

Paquita Linares amb Helena García Melero al 'Tot es mou' de TV3 // FOTO: Captura TV3
Paquita Linares amb Helena García Melero al ‘Tot es mou’ de TV3 // FOTO: Captura TV3

EL CALVARI DE LINARES

El seu calvari des del passat 14 de juny del 2021, quan va dimitir, ha estat increïble. “Tinc una mica de por per les represàlies, ja que dies enrere també vaig rebre algunes trucades molt obscenes”
Paquita lamenta que hi hagin “treballadores de baixa per assetjament psicològic i acomiadaments improcedents. Soteras sempre diu que pels seus collons es fa el que el diu”.

El que també lamenta és “haver hagut de mentir en el 2022 pandèmic i dir-los als meus presidents del Baix Llobregat que qui no actualitzés les llicències no podria competir. Els vaig mentir perquè entrés diners a la Federació”.

ASSETJAMENT DE DIRECTIUS

L’exdirectiva federativa va tornar a recordar que “em van manar a dos presidents de clubs a casa meva (Quiñonero, president del Prat i vicepresident federatiu, i Prieto, president del Santfeliuenc i treballador Federació) per a dir-me que si no em feia vergonya haver interposat una denúncia contra la FCF”. I no ha passat res.

Soteras i Calle, al costat de l'ex Llaó, tornen a ser al centre de la polèmica // FOTOS: FC
Soteras i Calle, al costat de l’ex Llaó, tornen a ser al centre de la polèmica // FOTOS: FC

Un altre exemple d’assetjament es va viure en un esdeveniment federatiu “quan em van agafar dos companys i em van pujar damunt d’una taula perquè cantés i ballés. Em vaig sentir molt humiliada, va ser denigrant”. Ningú va dir res.

Per tot això, Linares demana “la intervenció del Govern perquè, a més, quan se’ls ha demanat documentació han presentat moltes falsificacions i això l’han de saber”

Un altre exemple de la filosofia masclista de Soteras es va donar amb la campanya ‘Orgullosa’ que finança bona part del futbol femení català. “Aquesta campanya ‘Orgullosa’ la va crear el Sr Andreu Subies i la seva junta i fa dos anys el Sr Soteras volia carregar-la-hi. Per això també me’n vaig anar”