Paco Clos dispara amb bala contra Andreu i López

Paco Clos, extècnic del Santboià, no té pèls en la llengua. Mai els ha tingut i ara tampoc. Per això s’ha esplaiat en Mundo Deportivo per explicar la seva sortida del club del Baix Llobregat

El secretari tècnic del Santboià, Manolo Muñoz i el seu substitut, Miguel López, són els grans responsables. Els responsables d’un adéu que va conèixer quan el president, Ramon Andreu, ho va comunicar oficialment sense que l’ex futbolista Paco Clos tingués coneixement

“Des del començament de temporada, coincidint amb la marxa de Juan Carlos Pérez Rojo, estava pendent d’un fil, ja que la majoria de directius no volien que continués. Després, l’arribada de Manolo Muñoz com a secretari tècnic va atiar més el foc”, va declarar.

Es més: “L’entrenador em va dir textualment que si per ell fos jo no seria entrenador del Santboià, que ell era un home de club i que si els directius decidien aguantar-me, ell ho acceptaria.

El meu substitut, Miguel López, sé que ha parlat amb el president, amb membres de la junta i fins i tot amb jugadors i ha anat en persona vàries vegades a les oficines del club. S’ha ofert, fins i tot gratis, com a entrenador de l’equip. No entenc com pot ser que aquests personatges no respectin la feina d’un company i vagin de forma tan descarada a ficar-se en els equips. Quina llàstima!”, ha dit a Mundo Deportivo.