Pablo Torre ajuda al Barça At davant el Múrcia

El Barcelona At, dorm líder del Grup 2 de la Primera Federació després d’imposar-se al ‘Johan Cruyff’ al Real Murcia en l’excel·lent debut de Pablo Torre

El càntabre Pablo Torre va tenir una magnífica presentació amb el Barcelona At. // FOTO: FC Barcelona
El càntabre Pablo Torre va tenir una magnífica presentació amb el Barcelona At. // FOTO: FC Barcelona

Tercera victòria consecutiva del Barcelona At. al Johan Cruyff (5a Jornada) i en aquesta ocasió enfront d’un Múrcia que va deixar una impressió molt pobra. Tampoc li va fer falta esforçar-se massa als blaugrana sota la direcció d’un Pablo Torre excel·lent en la visió de joc i en el seu esforç.

D’aquesta manera, l’equip filial dorm en la primera posició de la classificació després d’aquest cinquè partit de competició oficial.

UN GOL SENSE ASSEURE’S

Només havien passat 44 segons quan la primera acció ofensiva dels locals es va traduir en el primer gol del partit. Rapidesa en la jugada iniciada pel debutant càntabre, amb assistència de Juanda, i rematada de Roberto Fernández que va sorprendre un Múrcia encara sense despertar.

Qui ho va notar va ser la graderia, ja que la majoria murciana (com a mínim a nivell de soroll) no havia tingut ni temps per a asseure’s.

Aquest encert barcelonista va obligar a la reacció per part del conjunt dirigit per Mario Simón amb un vell conegut com és Pedro León en el seu onze inicial. El veterà capità poc va fer en una primera meitat que va tenir major control visitant amb especial protagonisme per part de Dani Vega. No obstant això, el també debutant, exporter de la Damm, Nil Ruiz no va haver d’intervenir en cap acció perillosa sinó per a protagonitzar un esglai propi per excés de confiança.

PABLO TORRE, MOLT INSPIRAT

Va anivellar el partit l’equip de Márquez gràcies a la insistència de Pablo Torre i a les ganes del lateral Luismi Cruz. El Murcia va aparèixer en el minut 8 amb xut llunyà de Vega mentre Pablo (30′) podria haver superat la fiqui rival amb un centre-xut perillós. No obstant això, seria Juanda qui enviaria l’esfèric al travesser de la meta defensada per Serna i a la qual va inquietar Luismi abans d’arribar al descans.

UN REGAL APROFITAT

La segona meitat va començar a definir-se amb el regal del porter Miguel Serna perquè la seva equivocació en el lliurament d’una pilota al capità Alvaro Sanz (59′) va ser un 2-0 letal. I això que Dani Vega, una altra vegada, va provar a Nil des de lluny encara que el porter de Corbera va encertar amb la seva parada.

Els canvis es van multiplicar al Múrcia encara que el bloc de Rafa Márquez és molt seriós i difícilment perd la seva estructura. Ni la insistència dels visitants en els últims deu minuts de partit van servir per a trencar aquest 2-0.

FICHA TÈCNICA

BARCELONA AT, 2

Nil, Chadid (Zelaya 87’), Casadó, A. Sanz (Txus Alba 82’), Roberto, A. Núñez, Juanda (Angel 82’), Pablo Torre, Luismi (Carbonell 75’), Pelayo i Àlex Valle

MURCIA, 0

Serna, A. González, Ganet (Jara 74’), Solà, Pedro León (Carrasco 74’), Gracia A. Ortiz 82’), Miku (Loren 64’), Dani Vega, Aguza (Ale Galindo 64’), Piña i Rueda

ARBITRE: Amarillas a Alex Valle, Chadi Riad i Roberto / Canet, Aguza, Miku, Pina y Rueda

GOLS: 1-0 45’’ Roberto Fernández; 2-059’ Alvaro Sanz

CAMP: ‘Joahn Cruyff’. 1500 espectadors