Oscar Sierra: golejador i amb corda per a estona

Set equips en els últims deu anys ha recorregut Oscar Sierra, ara establert en el San Cristóbal. Segona temporada com a parroquià i segon gol per al seu equip des de la seva posició de defensa als seus 39 anys

El veterà defensa parroquià Oscar Sierra no sols defensa sinó que també goleja // FOTO. San Cristóbal

Amb experiència suficient en Segona B i Tercera per a tancar un magnífic historial, el terrassenc Oscar Sierra reviu com golejador i mostra corda per estona en el San Cristóbal. Segona temporada com a parroquià i segon gol aquest passat diumenge malgrat partir, com és habitual, del seu lateral dret. Però, com va ocórrer enfront del Terrassa, ahir li va tocar obrir el marcador contra l’Igualada.

“Sempre he pujat a l’atac en jugades d’estratègia i ara he tingut sort”, comenta Oscar Sierra “habituat a aquestes situacions” i a tirar penals, “si fa falta”. Aquest diumenge li va tocar al seu company Mario Domingo.

Ara com ara ja ha doblegat la seva ‘marca’ del curs passat que va anotar un. “És un bon equip aquest San Cristóbal amb un entrenador (Oliver Ballabriga) que ens estreny molt i que sap treure molt de rendiment als joves. De moment “vaig bé” i tant de bo “em respectin les lesions”

Segona temporada en Ca N'Anglada per a aquest lateral que està a punt de complir 40 anys// FOTO: San Cristóbal

Segona temporada en Ca N’Anglada per a aquest lateral que està a punt de complir 40 anys// FOTO: San Cristóbal

OSCAR SIERRA, CAPITÀ

Sierra, segon capità de l’equip, combina el seu treball com a futbolista del ‘SanCris’ amb la coordinació del San Lorenzo. “Els xavals mereixen poder entrenar” comenta amb to reivindicatiu aquest clàssic que se suma a la vella teoria del Cholo “partit a partit, no hi ha sostre, ningú sap el que pot passar”.

A punt d’arribar a la barrera dels 40 anys com uns altres grans veterans del nostre futbolcat, se sent “fenomenal i amb ganes de continuar jugant”; a més, diu que “no he vist equips superiors a nosaltres, la veritat. Podríem tenir quatre punts més perfectament”.

Per sobre de tot, l’important es diu salut i poder fer el que més agrada. En conclusió: “veure els camps buits és molt fred, encara sort que ja podem entrenar i jugar”