Oribe bigoleja per al Vilafanca a la Copa RFEF davant el Peña Sport

Els del Penedès s’imposen per 3 a 0 al conjunt navarrès i donen un pas important per classificar-se per als quarts de final de la Copa RFEF

PREMSA FCF
Contundent victòria del Vilafranca a la Copa RFEF/ FOTO: FCF

El Vilafranca ha iniciat la seva participació en la fase estatal de la Copa RFEF amb una victòria treballada per 3 a 0 davant el Peña Sport de Tafalla (Navarra), conjunt que milita al Grup 2 de Segona Divisió ‘B’. Un triomf solvent que dóna confiança als del Penedés per superar l’eliminatòria i poder accedir als quarts de final d’aquesta competició.

L’equip local ha dominat el xoc des de l’inici i ha neutralitzat els atacs d’un bon rival, però no ha estat encertat en la definició. A la represa, però, el Vilafranca ha reflectit en el marcador la seva superioritat en el terreny de joc. D’aquesta manera, Oribe ha marcat la primera diana de l’encontre al minut 70. Un quart d’hora més tard, Aday ha ampliat diferències i, quan faltava un minut per a la conclusió del matx, de nou Oribe ha anotat el definitiu 3 a 0. El partit de tornada serà el dimecres 24 de gener a Navarra.

FITXA TÈCNICA

VILAFRANCA, 3
Miguel Ramos, Peque (Escofet 83′), Fontanils, Gaixas, Eric Via, Alex Pla, Boira, Ton Ripoll (Abel Rita 46′), Aday, Guti, Sardà (Victor Oribe 61′)

PEÑA SPORT, 0
Iván Pérez, Oier, Imanol, Iván García, Eneko, Xabi (Diego 80′), Xiker (Joan 62′), Mario, Javi Alonso, Valdo (Uriz 70′), Socorro

GOLS: 1-0 V.Oribe (65′); 2-0 Aday (8′); 3-0, V.Oribe p. (89′).
ESPECTADORS: 300 al Municipal de Vilafranca
ÀRBITRE: Carballo Vázquez. Grogues per a Boira i i Ivan Moreno/Mario i Javi Alonso