Olot, Girona B i Sants inicien nou projecte

Olot, Girona B i Sants inicien nou projecte 2021-2022 de la mà d’Albert Carbó, Axel Vizuete i Tito Lossio, respectivament. Set equips dels 17 que formen la 3aRFEF ja estan en marxa

Els 'nous': Ot Serrano, Marc Torra, David Bigas, Ferran López, Kilian Villaverde, Uri Ayala, Èric Vilanova, Gerard Batalla, Moha Abouhafs i Xavi Ferrón // FOTO: Nuri Margui @NMargui
Els ‘nous’: Ot Serrano, Marc Torra, David Bigas, Ferran López, Kilian Villaverde, Uri Ayala, Èric Vilanova, Gerard Batalla, Moha Abouhafs i Xavi Ferrón // FOTO: Nuri Margui @NMargui

Olot, Girona B i Sants inicien nou projecte de la mà d’Albert Carbó, Axel Vizuete i Tito Lossio, respectivament. Són 7 els equips de la 3a RFEF que ja han arrencat aquest nou curs 2021-2022 pendents de la setmana vinent (26) per a completar la resta.

Amb Manresa, L’Hospitalet, Peralada i FE Grama ja en acció, a poc a poc van presentant-se els nous participants d’una Tercera que s’estrenarà els pròxims 4 i 5 de setembre. Per part riberenca, aquest dijous s’ha anunciat del fitxatge de Dan Coll, el magnífic central que procedeix del filial gironí.

Dan Coll, un magnífic central que procedeix del Girona  // FOTO: CELH
Dan Coll, un magnífic central que procedeix del Girona // FOTO: CELH

MÉS CARES NOVES

Mentrestant, a Peralada, ha fitxat la seva vuitena cara nova, en concret, el lateral esquerre Raúl Martínez que procedeix del juvenil de l’Europa. “Arribo a Peralada amb molta il·lusió, guanyis de treballar, aprendre i també sobretot de competir” ha comentat el palamosí.

Per cert, aquesta nit s’ha oficialitzat l’arribada del jove migcampista Nil Garrido procedent de la pedrera del Betis. Amb només 20 anys és la quarta cara nova per a Ferran Costa.

OLOT, GIRONA B I SANTS, A TREBALLAR

Per part de l’Olot de Carbó, atenció a l’última incorporació de Ferran López, un lateral esquerre (25 anys) que augmentarà la competitivitat en una banda per a la qual es pot multiplicar. Onzè fitxatge del conjunt de la Garrotxa que aquest divendres ja comptarà amb Sergi Arranz.

“No ens hem d’obsessionar, serà un any molt difícil, hi ha rivals que han confeccionat plantilles molt potents per a la categoria. Per treball i guanyis que ningú dubti que volem que l’Olot estigui a la part alta de la classificació”, ha declarat el tècnic figuerenc.

El jugador de Sant Fost de Campsentelles, encara en edat juvenil, ha renovat fins 2026 // FOTO: Girona FC
El jugador de Sant Fost de Campsentelles, encara en edat juvenil, ha renovat fins 2026 // FOTO: Girona FC

EL FILIAL, A AJUDAR

El Girona B, pel seu costat, inicia temporada (segona) amb el tècnic Axel Vizuete a la nova TerceraRFEF després de tancar com a quart classificat en la segona fase 20202021 i l’arribada de Terrats i Arnau a l’elit. Superar aquest lloc i aquesta aportació de futbolistes al primer equip de Míchel ha de ser el doble objectiu.

Ara com ara, 9 jugadors ja treballen amb el primer equip: Jonatan Morilla (porter), Eric Monjonell (defensa) Nil Sauret, Ricard Artero, Alex Sala i Pau Víctor (migcampistes). Com a davanters han aparegut Ilyas, Gabri Martínez (renovat fins el 2026) i Jonathan Dubasin (gran feina al Llagostera).

L'equip blanquiverde ja ha començat amb la pretemporada 2021-2022  // FOTO: UE Sants

L’equip blanc i verd ja ha començat amb la pretemporada 2021-2022 // FOTO: UE Sants

LA UE SANTS, A NO PATIR TANT

Qui repetirà, de nou, a Tercera és la UE Sants d’un Tito Lossio que compleix el seu cinquè exercici consecutiu i que no desitja sofrir tant com en el passat; a més, relleu presidencial i idèntic objectiu per a l’any del Centenari; sobreviure.

Amb 21 futbolistes, 12 fitxatges i 14 baixes, ara com ara, els blanc i verds se sotmetran a un nou examen enfront de rivals molt superiors, en teoria i això ho saben tots els protagonistes que aquest dijous ja s’han estrenat.