Manresa, L’Hospitalet, Peralada i FE Grama, amb avantatge

4 dels 17 equips de la 3aRFEF ja funcionen aquesta temporada 2021-2022 que donarà inici el pròxim 4/5 de setembre. Manresa, En resum: Manresa, L’Hospitalet, Peralada i FE Grama, amb avantatge

El Manresa de Ferran Costa ha estat el primer equip de la 3aRFEF que ha començat la seva pretemporada // FOTO: CE Manresa

El Manresa de Ferran Costa ha estat el primer equip de la 3aRFEF que ha començat la seva pretemporada // FOTO: CE Manresa

17 dies de diferència compta el Manresa de Ferran Costa respecte al Castelldefels de Miki Carrillo que començarà a caminar el pròxim 2 d’agost. Ara com ara, els manresans, L’Hospitalet, Peralada i FE Grama, amb avantatge.

La Lliga 2021-2022 donarà inici el primer cap de setmana de setembre (4/5) encara que 4 dels 17 participants ja han començat a suar. El primer ha estat el Manresa d’un Costa que tens ganes de repetir fortuna a la 3aRFEF encara pendent de les possibles sentències del TCE, o de qui sigui, respecte a la passada temporada.

EL MANRESA JUGA A TOT

La presidenta Ruth Guerrero segueix a la ‘lluita’ després de decidir l’RFEF no incloure als del Congost en la lluita pel play off final passat mentre els serveis tècnic s’han reforçat de luxe amb futbolistes com Putxi, Pau Darbra o el Pitxitxi Javi López.

Cristian Garcçia inicia el seu camí al capdavant d'un ambiciós equip riberenc // FOTO: CELH

Cristian Garcçia inicia el seu camí al capdavant d’un ambiciósL’Hospitalet // FOTO: CELH


D’altra banda, aquesta setmana ha estat el principi de curs per als riberencs, FE Grama i Peralada. Han estat els 4 primers conjunts que han decidit començar el treball encara que la pretemporada sigui superior als 45 dies. Per a una perfecta adaptació s’ha omplert de partits amistosos el mes d’agost.

L’HOSPITALET, PERALADA I FE GRAMA JA SUEN

Per la seva part, l’Hospi de Cristian García segueix amb el seu permanent moviment a la llista d’altes (13) i baixes (13) alhora que es mantenen clàssics com els Cristian (Gómez i Alfonso), Aliaga, Juste, Canario i Ripoll. Gran ocasió per al xaval Sehou Sarr al seu segon any com a riberenc. Encara li queda molt a ‘Màgic’ Díaz per a arrodonir el grup i mirar endavant.

Renovades il·lusions per a la FE Grama en la segona temporada de Juanma Pons com a responsable // FOTO: FE Grama

Renovades il·lusions per a la FE Grama en la segona temporada de Juanma Pons com a responsable // FOTO: FE Grama

Idèntic objectiu que la FE Grama de Juanma Pons per al seu segon exercici. Amb la il·lusió de no passar tantes dificultats com a la 20-21 sinó tot el contrari, els colomencs mantenen 12 futbolistes i s’han reforçat amb selecció. Futbolistes com Fran Hernández (Jaén), Adri Recort (Prat), Uri Molins (Granollers) o Cabezola (Plasència) donaran solidesa al grup.

HECTOR SIMÓN JA MANA A PERALADA

Qui ha deixat un lloc com a jugador per un altre com a tècnic del Peralada és el gran Héctor Simón. Costa veure al ‘cor de l’Olot’ com a entrenador encara que, a poc a poc, s’adaptarà tothom començant pel de Llancá.

Pendent de tres o quatre fitxatges més per part de la secretaria tècnica que dirigeix Nitus Santos, els xampanyers aposten per la joventut encara que amb total ambició miren cap amunt.

El nou entrenador xampanyer Héctor Simón ha explicat aquest dimarts la seva filosofia al grup // FOTO: CF Peralada
El nou entrenador xampanyer Héctor Simón ha explicat aquest dimarts la seva filosofia al grup // FOTO: CF Peralada

L’ULTIM, CASTELLDEFELS (2 D’AGOST)

Aquesta setmana es completarà amb l’estrena de Girona B, Olot i Sants (dijous 22) mentre que la setmana del 26 serà el punt de partida per a Ascó, Figueres, Granollers, Pobla Mafumet, Sant Cristóbal, i Vilassar.

Un dia després (27) ho faran Guineueta, Sant Andreu i Vilafranca. L’últim serà el Castelldefels de Miki Carrillo el dilluns 2 d’agost. En resum: Manresa, L’Hospitalet, Peralada i FE Grama, amb avantatge.