Olot: Cada dia, una renovació

Raúl Garrido seguirà un any més i han renovat fins a deu futbolistes, amb anunci gairebé diari. El club garrotxí allarga la seva proposta de proximitat un any més amb l’objectiu de millorar la temporada anterior

JORDI MESTRES @JordiMestres7
Blázquez és un dels 10 renovats fins dijous 4 de juny // FOTO: Nuri Marguí
Blázquez és un dels 10 renovats fins dijous 4 de juny // FOTO: Nuri Marguí @NMargui

L’Athletic Club de Catalunya, com es sol denominar a la Unió Esportiva Olot, va per feina. Primer va renovar a Raúl Garrido, que complirà la seva quarta temporada al club. L’entrenador valencià, el que ha dirigit més partits als garrotxins a Segona B, disposarà d’un equip molt similar al que va fer historia la temporada anterior. I és que l’Olot va acabar la lliga en setena posició i tenia serioses opcions d’enganxar-se a la lluita per la promoció d’ascens.

Fins a 10 renovacions ha anunciat el club garrotxí fins dijous 4 de juny, amb la seqüència d’una al dia, com si fossin pastilles després d’esmorzar. Blázquez, Xumetra, Ballesté, Alan Baró, Masó, Pedro Del Campo, Salinas, Carles Mas, Vivi i Moha Chabboura seguiran un any més a la Garrotxa. D’altra banda són baixa els cedits Soler, Comas i Peque i també Pep Chavarria. Aquest últim acabava contracte i el seu futur està al Real Zaragoza.

SIS PENDENTS

L’Olot encara té feina per davant. A banda dels nou renovats hi ha fins a sis futbolistes que podrien allargar la seva vinculació amb el club una temporada més. Són Lluís Aspar, Kilian Grant, Héctor Simón, Eloi Amagat, Vito i Barnils. En els propers dies el club garrotxí donarà a conèixer quins d’aquests noms renoven.

JUAN DELGADO, MOLT A PROP

Arumí i Pujadas, cedits al Figueres, també tenen pendent el seu futur. Per tant l’Olot haurà de fer un mínim de cinc o sis fitxatges, que segurament seran més. El que sembla més a prop d’aterrar a la Garrotxa és Juan Delgado. El davanter d’Elda podria ser el primer fitxatge de l’Olot 2020-2021, un equip que conserva l’essència de sempre.