Oberta la porta de sortida de la UE Sant Andreu

Set futbolistes han estat baixa a la UE Sant Andreu en aquests últims dies, set futbolistes que van ser alta el passat estiu. Els quadribarrats tenen clarament la seva porta de sortida oberta per a sortir i, lògicament, entrar

Gastón Priore, Mauro Rabelo i Santino Recine,, tres dels set futbolistes que han sortit del Narcís Sala // FOTO: UE Sant Andreu
Gastón Priore, Mauro Rabelo i Santino Recine,, tres dels set futbolistes que han sortit del Narcís Sala // FOTO: UE Sant Andreu

Màxima activitat al Narcís Sala amb el primer equip dirigit per David Almazán al punt que fins a set jugadors han estat baixa aquests últims dies. El curiós és que aquests set futbolistes (Recino, Priore, Aritz, Ferreira, Expósito, Lawson i Rabelo) van ser alta el passat estiu menys l’americà.

El Sant Andreu, que té pendent un partit enfront del Girona B corresponent a la 19a jornada per COVID, ocupa la setena plaça de la classificació. En concret, els quadribarrats es mantenen a tres punts del cinquè classificat (L’Hospitalet) i a vuit del líder (Olot).

MOVIMENT A LA UE SANT ANDREU

Ramiro Pereira i Aritz Hernández van ser els dos primers, ja que el central paraguaià va entrar al juliol, va sortir al setembre a la Montañesa; per la seva banda, el davanter biscaí va signar al setembre i se’n va anar al desembre.

L'entrenador quadribarrat, David Pirri, té molta feina per davant // FOTO: UE Sant Andreu
L’entrenador quadribarrat, David Pirri, té molta feina per davant // FOTO: UE Sant Andreu

Després li va tocar el torn al blanenc Adri Expósito després d’arribar un 17 de novembre i jugar 178 minuts en 7 partits, segons la web del club.

A la fi d’aquest gener també han deixat el Narcís Sala el porter Mauro Rabelo en complir la seva cessió del Badalona. Va disputar 7 partits (6 de Lliga i 1 de la Copa RFEF).

L’americà Lawson Connery Sunderland va sortir per la porta de darrere després de signar com a juvenil (2020) i, després de no digerir molt bé l’entitat, el seu comiat, van arribar a un acord de rescissió de contracte.

Finalment, també són ja història Santino Recino i Gastón Priore; el defensa canadenc va jugar 8 partits de Lliga mentre que el davanter uruguaià només va actuar en 30 minuts repartits en 3 partits.

En resum: 7 sortides del primer equip andreuenc des que va començar la temporada 2021-2022. Si els ve de gust repassar el MERCAT d’aquesta ‘finestra’ d’hivern, així ha estat.