Obert el pot de les pitjors essències de la FCF

La presència del secretari general de la FCF, Oriol Camacho, al Jutjat núm. 7, ha disparat les irregularitats del futbol català. Soteras i la seva junta i l’empleat Calle, emmarcats

El secretari general de la FCF, Oriol Camacho, ha declarat irregularitats de Soteras i Calle davant el jutge // FOTO: FCF
El secretari general de la Federació Catalana, Oriol Camacho, ha declarat irregularitats de Soteras i Calle davant el jutge // FOTO: FCF

@ManuelSeguraM

El curiós és que el secretari general de la FCF, Oriol Camacho, de baixa mèdica des del passat 5 de març, ha anat aquest dimarts 26 al jutjat número 7 com a testimoni de la mateixa Federació Catalana. És a dir: o Soteras ni s’imaginava que el seu executiu anava a comptar la veritat o, si ho sabia, no li importa gens ni mica.

Sigui una versió o l’altra, la veritat és que Camacho, testimoni protegit per Antifrau, ha explicat al jutge tots els detalls de l’últim procés electoral. Durant l’acte també s’ha sabut, per part de l’advocada federativa, María Barbancho, que el cas Registre dels Mossos (5 març), ja ha vist aixecat el seu sumari a Sabadell. En resum: les pitjors essències del carrer Sicília comencen a veure la llum per a tothom.

ELECCIONS PENOSES A LA FCF

Durant 40 minuts, Camacho no ha tingut cap problema a l’hora d’afirmar que les eleccions de febrer del 2023 van ser producte d‘una trama organitzada per Soteras, Calle i alguns treballadors.

Encara més, la composició de les Meses electorals, com es va informar en el seu moment, estaven formades per diversos treballadors i NO pels juristes dels comitès de competició. L’ordre passava, segons va afirmar l’encara secretari, i segons han confirmat fonts pròximes presents, per donar l’OK a les actes procedents de la candidatura de Soteras. D’altra banda, les contràries havien de ser enviades a una adreça de correu federatiu per a la supervisió del director Calle.

Es tractava que els votants perdessin temps, s’avorrissin i fins i tot passessin d’exercir el seu vot.

ISERN I 16 CLUBS

Pendents de la resolució final del jutge del número 7, ara toca esperar també novetats del jutjat número 2 de Sabadell. Aixecat el secret de sumari, només l’excandidat Juanjo Isern i els 16 clubs perjudicats pel presumpte falsejament d’actes o la suplantació de signatures. (Mossos han estudiat gairebé 200 casos) poden sol·licitar tota la informació exposada.

Recordem que es treballa sobre els presumptes delictes continuats de falsedat en document privat i públic i administració deslleial. Apareixen com investigats Soteras, Calle i 7 directius/executius més.

I ARA EL TSJC

Aquest nou capítol judicial correspon a una querella que Soteras va interposar a Isern, ja que, segons l’encara president, el candidat estava immers en el cas Soule. Per cert, després va afirmar que ja havia rectificat encara que ningú ha pogut comprovar aquest testimoni.

Ara, a més, queda esperar la decisió final del Tribunal Superior de Justícia de Catalunya sobre les últimes eleccions a la FCF.