Nova temporada per a la Copa Catalunya Absoluta i Amateur

El període d’inscripció a la Copa Catalunya Absoluta i Amateur per la temporada 2015-2016 romandrà obert fins el proper 14 de maig. A la Copa Catalunya Absoluta hi participen els campions de grup de 1a Catalana i els equips de Tercera Divisió, Segona Divisió B i Segona Divisió de la temporada 2014-2015

Noves compensacions// FOTO: ÀLEX GALLARDO
Noves compensacions// FOTO: ÀLEX GALLARDO

En la Copa Catalunya absoluta no hi poden participar els equips filials o dependents. S’haurà de comunicar la participació al campionat per escrit i adreçada al departament de Competició Territorial. La data límit per inscriure’s és el 14 de maig de 2015.

La Primera Eliminatòria se celebrarà els dies 1 i 2 d’agost, entre els equips campions dels grups 1 i 2 de 1a Catalana i els equips de Tercera Divisió i Segona Divisió B. La Segona Eliminatòria se celebrarà els dies 8 i 9 d’agost entre els classificats de la Primera Eliminatòria. La Tercera Eliminatòria tindrà lloc el cap de setmana del 15 i 16 d’agost entre els classificats de la Segona Eliminatòria. Les dates de la Quarta eliminatòria, que es disputarà entre els classificats de la Tercera Eliminatòria i els quatre equips campions de la Segona Divisió, encara estan pendents de confirmar.

VEURE REGLAMENT I COMPENSACIONS ECONÒMIQUES DE LA COPA CATALUNYA ABSOLUTA

COPA CATALUNYA AMATEUR 15/16

A la Copa Catalunya Amateur de la temporada vinent hi participaran tots els equips campions de grup de 2a Catalana, 3a Catalana i 4a Catalana, a la finalització de la temporada 2014 – 2015. Tots els equips amb possibilitats de quedar campions hauran de comunicar per escrit la seva participació, adreçant-se al departament de Futbol Territorial de la FCF. La data límit per inscriure’s és el dia 14 de maig de 2015.

Participaran a la Primera Eliminatòria els equips campions de la 4a Catalana que hagin finalitzat la lliga el 17 de maig de 2015. Així mateix, el sorteig d’aquesta Primera Eliminatòria tindrà lloc el proper 18 de maig a les 12.00 hores a la seu de la FCF i els partits es disputaran el cap de setmana del 23 i 24 de maig. A la Segona Eliminatòria hi participaran els classificats de la Primera Eliminatòria juntament amb els dos equips campions de grup de 4a Catalana, que finalitzen la competició el 24 de maig. Aquest partits es disputaran el cap de setmana del 30 i 31 de maig.

Per la seva banda, a la Tercera Eliminatòria hi participaran els classificats de la Segona i els campions de 4a Catalana que finalitzin la competició el 31 de maig, juntament amb els campions de grup de 2a i 3a Catalana. Els partits de la Tercera Eliminatòria es disputaran el cap de setmana del 6 i 7 de juny.

A la Quarta Eliminatòria hi participaran els classificats de la Tercera i es jugarà els dies 13 i 14 de juny.

Les següents eliminatòries es disputaran a partir del mes d’agost del 2015.

VEURE REGLAMENT I COMPENSACIONS ECONÒMIQUES. COPA CATALUNYA AMATEUR.