Nova querella contra l’inhabilitat Esteve

Als germans Esteve se li acumulen els problemes amb la inhabilitació de la RFEF i una nova querella per part del nou president del Lleida E., Luis Pereira. per administració deslleial, falsedat documental, furt i apropiació indeguda

No està sol davant el perill, però Luis Pereira està enfront d'una situació molt complicada // FOTO: UA1 Lleida Ràdio
No està sol davant el perill, però Luis Pereira està enfront d’una situació molt complicada // FOTO: UA1 Lleida Ràdio

Ni el Lleida Esportiu ni Lleida ni el futbol català mereix el penós espectacle que continuen oferint Jordi i Albert Esteve i això es tradueix en noves decisions perjudicials per a l’entitat.

D’una banda, el nou president ha anunciat querella contra els dos germans alhora que contra els exdirectius Montse Solana i Víctor Barroso; raons? presumpta administració deslleial, falsedat documental, furt i apropiació indeguda.

NOVA QUERELLA

Per un altre, l’RFEF –val més tard que mai- s’ha decidit a inhabilitar l’expresident Jordi Esteve i ha decidit que el partit de Lliga enfront del Numància tingui data oficial en 48 hores.

Tant de bo que no passi el mateix que amb l’anunci de Luis Rubiales, president de l’Espanyola, respecte al mateix temps que va donar als cinc clubs ‘rebels’ de la Primera RFEF.

Segons el periodista Dani Badia (Catalunya Ràdio), Pereira ha dit que “l’entitat ha viscut 11 anys amb irregularitats i enganys i que li estranya que ningú parés els peus als anteriors propietaris, que és impossible fer una auditoria perquè encara”.

L'empresari gallec ja sabia on es ficava quan va arribar a Lleida // FOTO;: Dani Badia
L’empresari gallec ja sabia on es ficava quan va arribar a Lleida // FOTO;: Dani Badia

I, encara més, perque “no poden accedir als comptes del club perquè es van emportar tota la documentació”. Pereira va afirmar que “el club té el rècord mundial de disputes judicials, va assegurar que estan pagant a jugadors i tècnics; en un futur presentaran una demanda per estafa”.

NUMÀNCIA-LLEIDA, 9 DE GENER

Per cert, en 15 dies s’hauran de posar d’acord Numància i Lleida E. per a disputar el partit corresponent a la 17a jornada de Lliga del passat 9 de gener. Increïble també l’actuació de la RFEF a qui li ha costat tres mesos assumir la inhabilitació de l’expresident Jordi Esteve