La bogeria de Lleida mai s’acaba

Els Esteve són garantia d’escàndol, descontrol i ridícul i ja han demostrat amb escreix que els importa molt poc el Lleida Esportiu, el seu passat, el seu present i el seu futur. Qualsevol cosa que s’expliqui és inexplicable i Luis Pereira al·lucina

Greu intercanvi de paraules entre Albert Esteve i els nous gestors del Lleida Esporiu // FOTO: Dani Badia
Greu intercanvi de paraules entre Albert Esteve i els nous gestors del Lleida Esporiu // FOTO: Dani Badia

S’imaginen deixar ‘penjats’ a jugadors, tècnics, aficionats, proveïdors, polítics…. a tothom i saltar a primer pla per voler frenar la iniciativa de resurrecció del grup de Luis Pereira. Aquest dilluns 21 s’ha de remarcar a l’agenda d’un històric Lleida per la tristesa que s’ha viscut avui a la Terra Ferma.

L’agressió al directiu Vicente Javaloyes per part de l’expresident Albert Esteve ha d’alarmar al futbol català perquè mai s’havia vist una situació així. Els Mossos continuen sorpresos per la imatge dels directius davant de les oficines amb Albert Esteve i els seus nous gestors i el canvi de draps al Camp d’Esports. Al·lucinant i penós.

LLEIDA, UNA PENA

El passat 26 de gener Pereira explicava aquest acord amb els Esteve i afegíem un interrogant perquè mai es pot dir gens definitiu amb els anteriors regents del club. El pitjor és que aquesta història degenerarà molt més.

ENTREVISTA LUIS PEREIRA UA1 LLEIDA RÀDIO

“He vingut a donar il·lusió i ja estava fa molt temps. Ha estat un dia desagradable. El que importa són els fets i, quan entrem només valia arreglar el necessari per a seguir a la competició, i tothom té dret a opinar”

“Miracles no sé si hi haurà, ara com ara tinc fe”

“En el contracte (amb els Esteve) hi ha privacitat, però no el compliré perquè el diumenge es van passar barreres. Jo, quan signo un acord, compleixo perquè he volgut salvar al Lleida de qualsevol manera. Un acord era acabar amb tots els procediments i judicis que hi ha, però ara anirem amb tots”

Tenia la paraula d’Albert i Jordi Esteve i la tinc escrita encara que ara seguim un altre curs”

“A qui li estranya tot això? Ningú s’estranya del comportament dels Esteve i tot el que ha passat ara és una prolongació”

“JA M’HAN POSAT DUES QUERELLES”

“Per què arribem a aquesta situació avui? Nosaltres tenim previstos tots els escenaris”

“El mateix dia que arribem a l’acord amb Esteve em va arribar una querella, no és normal”

“El dissabte va ser a la comissaria dels Mossos perquè ja porto 2 querelles en 21 dies i això que només vinc a fer coses”

“JO SOC EL PRESIDENT DEL LLIEDA ESPORTIU”

“El deute està al Lleida Esportiu i vincula a altres societats també. Signem controlar la Fundació però no tinc tota la informació. Soc el president del Lleida Esportiu, evidenment”

“El nostre equip de treball entén que som els titulars de l’associació; es poden derivar altres coses. Van presentar una primera querella contra nosaltres i cal llegir, en acabat vindrà la meva per calúmnies i enganys”

Canvi de panys polèmic al Camp d'Esports de Lleida // FOTO: Dani Badia
Canvi de panys polèmic al Camp d’Esports de Lleida // FOTO: Dani Badia

“EL CLUB ÉS VIABLE”

“Ens està arribant gent molt interessant, hem de seguir un procés i mantenim un programa de socialització ràpid”

“Com pagaré 6 milions d’euros a l’Agència? Continuo assegurant que el Lleida E. és viable; volem dilatar el pagament i assumir-lo i l’hauré de posar jo perquè ningú m’ha dit que anava a posar ell”

“Jo no dec res a ningú i pretenc que el Lleida E. no degui res; he tret societats de situacions complicades encara que aquest projecte no el puc fer només. La gent ha de creure en si mateixa”

“Jo tinc un full de ruta, però ara no els puc revelar perquè bloquejaria tot”

“Mai em veurà dir que tinc inversors, viu a la ciutat de Calvino, és a dir, no parlo de diners sinó que vinc a resoldre problemes”

“GABRI TÉ 3+1 SIGNAT? NO HO SABIA”

“Totes les despeses del club estan coberts i això que ens arriben despeses del 2007”

“Gerard Escoda? No conec els contractes perquè tot això és ciència-ficció; hi ha molts contractes bons i dolents i això caldrà analitzar-ho”

“Gabri té signats 3 anys + 1? No ho sabia, no he entrat encara en aquest debat, però complirem el que puguem complir”

“JA HE POSAT 600.000 EUROS”

“Si vostè analitza la meva vida veurà que sempre arribo al final de tot, així es viu també a Suïssa; vinc a fer-ho bé. A part de la violència viscuda avui, tots els clubs són iguals”

“Jo no tinc problemes amb l’Agència Tributària i ara com ara he pagat sobre els 600.000€ i “el que ve. Tinc segur que ho vaig gastar, però no sé si ho recuperaré; jo ho faré tot transparent”